b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Európa Liga : AS Roma – Gent – 02/20 21:00

Ma is gólokban gazdag mérkőzést hoz össze a Roma? (Fotó : Getty Images)

A Roma – Gent mérkőzés több szempontból is érdekesen alakulhat. Amíg a vendégek remek formában vannak, addig a hazaiaknál akár egy edzőbuktatás is kilátásban lehet.


A találkozó tehát egyáltalán nem annyira biztos, ahogyan azt a fogadóirodák várják. Ugyan bátor dolog lenne a Roma ellen fogadni, de annyi biztos, hogy a “farkasoknál” semmi sincs rendben. Egyre több sajtóorgánum ír arról, hogy napjai vannak Fonsecának. A portugál tréner dolgát az sem könnyíti meg, hogy a védelméből több kulcsfontosságú játékos is hiányzik, ill. érdemes azt is kiemelni, hogy több klublegenda is bírálta már a tréner taktikáját. Egyszóval semmi sincs rendben. Ezt a szituációt tovább tetézi, hogy az ősszel parádézó Smalling is hatalmas hibákat hoz össze, pedig lényegében ő a védelem egyik legjobbja. Rajta kívül pedig a Spinazzola, Fazio, Peres trió lényegében egy átjáróház, ami meg is alapozza lényegében a védelem gyengeségét. A támadásokban nincs gond a hazaiak részéről, ráadásul Dzeko játéka egy percig sem volt kérdés, ám egyáltalán nem vár könnyű mérkőzés a római csapatra. A Gent idén minden tétmeccsén szerzett legalább egy pontot, ráadásul 14 gólt rúgtak öt mérkőzés leforgása alatt. A belga bajnokság persze nem mérvadó, de érdemes azt is megemlíteni, hogy a nemzetközi kupaporondon is igencsak gólerős volt a csapat.

A várható gólszámadatok alapján 1,72, ill. 1,02 a két csapat mutatója. 

Ma is gólokban gazdag mérkőzést hoz össze a Roma? (Fotó : Getty Images)

A hazaiaknál tehát elég nagy a “katyvasz”, de épp egy remek EL szereplés feledtetheti ezt a rossz szériát. Ami viszont egyértelmű, hogy amióta a kulcsjátékosok hiányoznak a védelemből és a középpályáról szinte minden egyes meccsen kapott két gólt a Roma. Ezt láthattuk a Bologna/Sassuolo elleni meccseken is, ahol óriási hibákat hoztak össze Smallingkét, de úgy összességében az egész szezonban egy-egy mérkőzést leszámítva mindig kapott egy gólt a Roma. A Gent remek formában van, amit már fent is említettem, ill. érdemes azt is megemlíteni, hogy szinte teljes kezdővel állhat fel a belga együttes. A támadósorban szinte mindenki szerephez juthat, így a 2020-as formát a mostani meccsre is átmenthetik és remélem, hogy nem fogja rányomni a béleygét a belgákra, hogy a Roma az ellenfél. Mindezek mellett bizakodó vagyok és a statisztikai rendszerünk ajánlása alapján a gólváltásra ajánlanék fogadást, amelynek alapra az esélye 72%. Ez pedig az egyik legjobb érték a mai mérkőzések esetében, úgyhogy érdemes egy nagyobb összeggel beszállni a meccsbe, hiszen ezen a találkozón bőven reálisnak tűnik a gólváltás.

AS Roma – Gent Fogadási határidő : 21:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen  (Mindkét csapat szerez gólt) 1,75 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: