b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Európa Liga : Apollon – Austria Wien – 19:00

Az első “prémium” elemzésben egy Európa Liga mérkőzés kerül kiválasztásra. Lényegében megpróbáltam olyan mérkőzéseket kiválasztani, ahol a felek már az odavágón képesek voltak gólt/gólokat szerezni és remélhetőleg most is így fognak tenni.


I Apollon – Austria Wien I

 

A mostani mérkőzésen 2-1-s eredményről indulnak a felek és ahogy láttam az első mérkőzés statisztikai eredményeit, illetve összefoglalóját óriási szerencséje volt a ciprusi együttesnek. Az osztrák ellenfelük rengeteg helyzetet alakított ki, de több esetben 5-10 méteres körzetből is képesek voltak kihagyni a ziccereket. Ma az előny az Apollon csapatánál, ám én egy sokkal támadószelleműbb Austria Wienre számítok.

Az első mérkőzésen 2-1-re nyertek a ciprusiak, viszont én nem írnám le az osztrák együttest a visszavágón.

Véleményem szerint most is megzörgethetik a felek egymás hálóját! (Fotó : Getty Images)

A házigazdáknál senki sem hiányzik, míg a vendégeknél is szinte a legjobb 11 léphet a pályára. Az előző mérkőzésen nem jött ki a lépés az osztrákoknak, viszont most én bízom benne, hogy a kezdeményezőbb futball meghozza számukra a kívánt gyors találatot. Amennyiben képes lesz az Austria Wien gólt szerezni ismét nyílttá válik a mérkőzés. Úgyhogy én bízom abban, hogy a felek ismét betalálnak egymásnak és ezzel a favorizált mindkét csapat szerez gólt opció is kialakul a találkozón.

Apollon – Austria Wien (19:00)

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,57 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: