b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Európa Liga : APOEL – Qarabag – 18:55

A második elemzés esetében az APOEL – Qarabag mérkőzésre ajánlok fogadást.


A mérkőzésen leginkább a látott mutatókból, ill. az előző mérkőzésből indultam ki és látva a gólváltás szorzóját, számomra nem volt kérdés, hogy alacsony téttel fogadni kell a mérkőzésre. Ami egyértelmű, hogy az APOEL hazai pályán esélyesebb, mint a Qarabag, ráadásul a hazaiak egy esetleges győzelemmel könnyen esélyessé tehetik magukat a továbbjutásért való küzdelmet tekintve. A Qarabag eddig 6:6-os, míg az APOEL 5:7-es gólkülönbséggel rendelkezik és elmondható, hogy egyik fél sem a védekezést helyezi előtérbe.

A várható gólszámadatok alapján 1,14, ill. 1,86 a két csapat mutatója. Ez alapján pedig ma is zöldülhet a gólváltás ezen a találkozón is.

A main mérkőzésen csak a győzelem az elfogadható opció a hazaiak részéről. (Fotó : Getty Images)

Ami számomra egyértelmű, hogy a győzelmi kényszer miatt óriási hiba lenne a hazaiak részéről, ha végig egy defenzív futballt játszanának, főleg annak tudatában, hogy az előző mérkőzésen azért kisebb szerencséjük volt. A Qarabag az odavágón végig dominált, ezt használták ki az APOEL játékosok, hiszen a gyors kontrákra nem tudott kellően felkészülni a Qarabag és ebből többször veszélyeztetni tudott az APOEL. A másik érdekes tényező, hogy ez a mostani mérkőzés idén már a negyedik összecsapás lesz a két csapat történetében. A felek a BL-ben is találkoztak egymással és akkor 3-2-es összesítéssel az APOEL harcolta ki a továbbjutást. Az előző mérkőzésen is jöttek a gólok és én úgy érzem, hogy ma sem leszünk egy 0-0-s döntetlen szemtanúi. Mindkét csapat a hétvégi bajnokiján pihentetett, ráadásul gólt sem szereztek, úgyhogy ma kinyílhat a gólzsák és a gólváltásra adott 1,95-s oddsban mindenképp van érték.

APOEL – Qarabag Fogadási határidő : 18:55
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,95 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: