b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Európa-liga: Akár már ma kiharcolhatja az első helyet a csoportjában a Freiburg!

Egy újabb győzelmet gyűjthet be a Freiburg! (Fotó: Getty Images)

2022-10-13[WPPV-TOTAL-VIEWS]

Az Európa-liga “C” jelzésű csoportjában három forduló után már körvonalazódtak az erőviszonyok és a Freiburg egy esetleges győzelemmel már be is biztosíthatja a csoportelsőségét, egyben továbbjutását a rájátszásba!  

A németeknek ugyan nem lesz egyszerű dolguk, ugyanis a francia Nantes otthonában tesznek látogatást, de ismerve a hazaiak idei produktumát, joggal bizakodhatnak a Freiburg játékosai. Ugyanis a Nantes a 2022/2023-as szezont elég gyengén kezdte és az Európa-liga csoportmérkőzésein is 1 győzelem, illetve 2 vereség a csapat mérlege, illetve a Ligue 1-ban is az utóbbi öt meccséből négyet elveszített az együttes és ennek a pocsék formának köszönhetően az utolsó előtti helyen áll a klub. A Freiburg ezzel szemben parádésan teljesít, hiszen a bajnokságban a második helyen állnak jelenleg, illetve az Európa-liga csoportmérkőzéseit rendre képes volt győzelemmel abszolválni a csapat. A mai mérkőzésre pedig ugyanaz a kezdő futhat ki ismét, mint ami az előző hetekben is pályára lépett. Ugyanis Ezekwem, Gulde, Schmid és Sallai maródi továbbra is a vendégeknél. A hazaiaknál is ugyanaz a kezdő futhat ki a pályára, mint egy héttel ezelőtt, hiszen a hiányzók listáján ugyanazon játékosok láthatóak.

Nantes - FreiburgFogadási határidő: 18:45

Nem lesz azért ez egy sétagalopp meccs a Freiburg játékosainak, de azért azt bátran kijelenthetjük, hogy jelenleg óriási differencia van a felek között. A Nantes formán kívül van és igazából nem gondolnánk azt, hogy pont ma lennének képesek győzelemmel zárni. Ezzel szemben viszont a Freiburg parádés formának örvend és ténylegesen egy esetleges győzelemmel már az első helyük is biztos lehetne a “G” jelzésű csoportban. Ennél pedig aligha kell nagyobb motiváció, ugyanis a folyamatos kettősterhelés azért a német együttes játékosain is meglátszódhat a folytatásban. Úgyhogy jobb minél hamarabb bebiztosítani a továbbjutást és onnantól kezdve a hátralévő csoportmeccsekre már nem kell a legerősebb kezdővel felállni és lehet koncentrálni a hazai sorozatokra is. Úgyhogy mi bízunk benne, hogy a Freiburg ma ismét képes lesz megszerezni a három pontot és ebből kiindulva a vendégek győzelmére kötünk fogadást, amit a -0.25-ös ázsiai hendikep opció favorizálásával teszünk meg! A favorizált opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót az GGBET partnerirodánk kínálja! Amennyiben számodra ismeretlen lenne az ázsiai piac, akkor ajánljuk figyelmedbe a cikkünket, ami egy részletes összefoglalást tartalmaz.

Tipp: Freiburg -0.25 (Ázsiai hendikep)
odds: 1.69

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

A GGBet sportfogadási iroda kezdetben az esport piacra specializálódva jelent meg Magyarországon, de azóta a magyarországi ügyfelek is teljes egészében elérhetik a sportfogadási kínálatukat.

Bónusz: 40 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(40 000 Ft értékig 100%-os első befizetési bónuszt kínál a GGbet az új magyar ügyfeleinek!)

Az egyik vezető e-sport bukméker, amely leginkább Magyarországon a covid idején lett közismert. Temérdek bónusz ajánlattal rendelkezik a szolgáltatás és ezért is ajánljuk az irodát számodra.  Az e-sporton kívül 2022-ben már szinte minden sportágra köthetsz a GGBeten fogadást és emiatt egyre népszerűbb szolgáltatónak bizonyul ez a fogadóiroda Magyarországon is!

Speciális Bónusz:
100%-os első Bónusz 

(2 000 Ft – 20 000 Ft között)
125%-os második Bónusz 
(20 400 Ft – 80 000 Ft között)
150%-os harmadik Bónusz 
(80 500 Ft – 400 000 Ft között)

Pozitívumok:
-Magas szorzók
-Rengeteg bónusz
-Választékos sport és fogadási piac
-Ázsiai hendikep
-Segítőkész ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Gyorsan széteső szorzók

4/5

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: