b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Európa Liga: AIK Stockholm – Nordsjaelland esélylatolgatás

Véleményem szerint ma kiszakadhat a gólzsák a párosítás mérkőzésén. (Fotó : Getty Images)

Újabb lehetőség áll mindenki előtt, hogy betekintést nyerjen a mindennapjainkba. Ha nagy nehezen is, de sikerült elérnünk a várt száz kedvelést, ezért az ígért megosztás nem marad el és két cikkben egy-egy Európa Liga mérkőzést osztunk meg, amelyek a Prémium Szolgáltatásunk részei voltak a mai megosztásunk során!

I AIK Stockholm – Nordsjaelland I

A mérkőzésen egy “C” kategóriás tipp került megosztásra. Előző héten már foglalkoztunk ezzel a találkozóval és ugyan a gólváltásban bíztunk, de egy kihagyott büntető miatt nem teljesült ez az opció, viszont most egy fordított felállás jön és az a bizonyos egy gólos előny ma lehet szűk lesz a dánok számára. A svéd AIK hazai környezetben mindig is veszélyesen teljesít és többször győzelemmel zár. A gólszerzés szinte garantált hazai oldalon, mert az AIK hazai pályán több, mint 90%-os arányban gólt szerez és legtöbbször győzni is tud. Ma viszont ez egy nehezebb meccs a kelleténél, bár tegyük hozzá, hogy a dán csapat sem a védekezéséről híres. Előző mérkőzésen szerencséjüknek köszönhetően nyertek a vendégek és mi most sem írnánk le őket, főleg nem úgy, ahogy a felkészülési mérkőzéseken szerepeltek, hiszen több, nagyobb erejű csapatot is “megvertek”.

Most úgy véljük, hogy az AIK küzdeni fog a győzelemért és várhatóan egy támadófutballal fognak előrukkolni, viszont a dán csapat sem a védekezését helyezi előtérbe, főleg nem egy egy gólos előny tudatában. Így mi arra számítunk, hogy a mai találkozón már kialakulhat a gólváltás, a svéd csapatnak menni kell a győzelemért, míg a vendégeknek nem szabad beállni védekezni. Az AIK nagyon jó otthon, viszont a vendég dán csapat is már letette többször a “névjegyét” nemzetközi szereplései során. Reméljük, hogy egy remek mérkőzést láthatunk, viszont az előző mérkőzés miatt egy kicsit óvatosabban bántunk a téttel és ezért “csak” egy “C” kategóriás tipp került megosztásra.


AIK Stockholm – Nordsjaelland (19:00) Tippmix kód: 15609 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt)   odds:1,95 “C” Tét: 1 egység


Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: