b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Európa Liga : AEK Athén – Trabzonspor – 20:00

Hazai pályán esélyesebbnek tartják a fogadóirodák az AEK Athén csapatát, ám én a Trabzonsport semmiképp sem írnám le és szerintem döntetlennel zárnak a felek az első mérkőzésen. (Fotó : Getty Images)

A Bajnokok Ligája selejtezők után az Európa Liga selejtezőihez értünk, ahol több kiváló párosítás kerül megrendezésre. Az első elemzés esetében egy igencsak magas szorzóra ajánlok fogadást, hiszen a pályán egy görög, ill. egy török csapat mérkőzik meg egymással, amely számomra több okból is érdekes.


I AEK Athén – Trabzonspor I

 

Ami már a mérkőzés előtt számomra szembetűnő, hogy a Trabzonspor az EL-ben, illetve a bajnokság első mérkőzésén is a védekezésére koncentrált leginkább és a gyors kontrákra próbálják meg építeni a játékukat idegenben. Természetesen mikor “ég a ház” akkor a török csapat is képes több támadást is kiharcolni és ez látható volt a Sparta Praha elleni mérkőzésen is, ahol egy remek véghajrának köszönhetően szerezték meg a döntetlent idegenben egy 2-2-s mérkőzésen, majd hazai pályán a 98. percben nyerni tudtak 2-1-re. Az AEK Athén részéről nehéz lehet felvenni a ritmust, hiszen a bajnokság még nem kezdődött el, illetve az EL-ben is egy kötelező győzelmet arattak az U Craiova ellen.

A mostani találkozón nagyon bízom benne, hogy a Trabzonspor ügyelni fog a védekezésére, illetve abban is reménykedem, hogy a görög csapat sem fog sokat kockáztatni.

Hazai pályán esélyesebbnek tartják a fogadóirodák az AEK Athén csapatát, ám én a Trabzonsport semmiképp sem írnám le és szerintem döntetlennel zárnak a felek az első mérkőzésen. (Fotó : Getty Images)

Ami biztos, hogy ezen a párosításon én egy remit érzek leginkább. A döntetlen mellett több tényező is szerepel, az első ilyen, hogy lényegében a két együttes nem igazán ismeri egymást és emiatt egy puhatolózós első találkozóra számítok. A következő indok, hogy a görög csapatokra jellemző a döntetlen eredmény kialakítása. Ez annyit tesz, hogy aki követi a görög élvonalat tudhatja, hogy nem ritka a remi a bajnokság fordulóiban. A harmadik indok pedig a Trabzonspor felkészülési eredményei, ill. a látott játék. A török együttes lényegében megerősítette a védelmét és ténylegesen egy defenzív futballból próbál meg építeni a csapat. Ez láthatóan megy is nekik, hiszen a felkészülés ideje alatt, illetve az EL és a bajnokság 1. fordulójában is veretlenek maradtak. Egy szó, mint száz a két együttes szinte teljes kerettel érkezik a találkozóra. A görög együttest tartják favoritnak a fogadóirodák, ám nehezen tudok attól a tényezőtől elvonatkoztatni, hogy a török csapat milyen jó formában van. Úgyhogy én itt az első találkozón a döntelten kimenetelre tettem le a voksom, amelyre alacsony téttel mindenképp megéri fogadni.

AEK Athén – Trabzonspor (20:00)

Tipp: Döntetlen (Rendes játékidő) odds: 3,10 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: