b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Európa Liga : AEK Athén – Braga – 12/03 18:55

Óriási rangadóra van ma kilátás a portugál bajnokin. (Fotó : Getty Images)

Rövid és velős elemezés lesz a mostani, ugyanis a most favorizált opciót érzem az egyik legbiztosabb opciónak a mai nap folyamán. Az AEK Athén jól nyitott ám a sorozatterhelés és a koronavírus döntően befolyásolta a csapat teljesítményét és immáron csak matematikai esélye van a csapatnak a továbbjutásra. A mai riválisa az a Braga lesz, akik idén azért elég jól szerepelnek a hazai bajnokságban a második helyen állnak jelenleg, ráadásul itt az Európa Ligában is csak a Leicester verte meg őket. Az AEK ezzel ellentétben három vereséggel és egy győzelemmel áll. 

xG (várható gólszámadat)
1.161.89
Várható végeredmény : 1-2

Az adatok szimplán tájékoztató jellegűek! Kérünk, hogy az Európa Liga mérkőzések pontos végeredményeire ne köss fogadást, amennyiben nem így teszel azt felelősséggel tedd meg!


A hazaiaknak tehát egyetlen egy esélyük van ami nem más, mintha ma nyernek. Ugyan a Braga viszonylag sok gólt kap idegenben, ám nem tudok attól elvonatkoztatni, hogy az első fordulóban egy teljes és egészséges AEK keret ellen 3-0-ás sikert arattak, most pedig azért vannak bőven sérültek és hiányzók a csapatban. A vendégeknél a szokásos négyes maródi és ennek tudatában a jelenlegi helyzethez mérten az egyik legjobb kezdő futhat ki a gyepre. Nagyon meglepődnék azon, ha a portugálok az utolsó fordulóra hagynák a döntést és ebből kiindulva én úgy érzem, hogy ma legalább egy döntetlenre jók lesznek. A várható gólszámadatok alapján természetesen látható, hogy a vendégek sikerére reális esély van, úgyhogy a fogadásom egy ázsiai hendikep opcióra vonatkozik, ami a Braga +0.0-ás hendikep lenne. Ez az opció csak akkor vesztes, ha az AEK nyer, döntetlen esetén a tétünk visszajár, míg egy esetleges vendég sikernél sikert jelentő színben láthatjuk vissza a tippünket.

Predikció : 
Braga +0.0 (Ázsiai hendikep)
Odds: 1.80Tét: 2.5 egység

Fotó : Getty Images

0
%d bloggers like this: