b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Európa Bajnokság : Szlovákia – Magyarország

Reméljük, hogy a mérkőzés végén közösen énekelhetjük a magyar himnuszt és ismét ünnepelhetünk! (Fotó: Szalmás Péter)

Az ötletadó rovatunk ma több résszel érkezik, de elsőként a mai mérkőzések közül számunkra legfontosabb ígérkező magyar válogatott mérkőzésére készültünk ajánlással.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
88 nyertes – 49 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Reméljük, hogy a mérkőzés végén közösen énekelhetjük a magyar himnuszt és ismét ünnepelhetünk! (Fotó: Szalmás Péter)

I Szlovákia – Magyarország I

A fogadóirodák igencsak eltolták a szorzókat és láthatóan a magyar sikerben nem látnak esélyt. Mi ennek ellenére hatalmas értéket kaptunk ezáltal a mérkőzésen, hiszen a hazai csapatról egyáltalán nem mondható el az, hogy milyen jó formában lennének. Ugyan nevek alapján erősebb a szlovák keret, viszont nem felejthetjük el, hogy a csapatnak nincsenek kiugró eredményei az elmúlt időszakból. A magyaroknál pedig egyfajta formai, illetve morális javulás is megtapasztalható volt az utóbbi mérkőzéseken M. Rossi érkezésével. Az olasz tréner remekül mozgatja a játékosokat, ráadásul ma nem elhanyagolható tényező az sem, hogy kiismerhette a szlovák labdarúgók javát és ismerheti a környezetet is.

[socialpoll id=”2543150″]

A szlovákok legutóbbi mérkőzésein kikaptak a csehektől és az ukránoktól is idegenben. Hazai pályán ugyan nem teljesít rosszul a csapat, de elképzelhetetlennek tartjuk, hogy ma a magyar együttes felemelt kézzel érkezzen a Stadion Antona Malatinsheko arénában.

Ha a történelmi alapokat nézzük sem lesz egy egyszerű mérkőzés ez, ha megnézzük azt, hogy hány magyar szurkoló vett jegyet a mérkőzésre is érdekes lehet a találkozó és magyar rigmusoktól, szavaktól és ünnepléstől lehet hangos Trnava. A magyar szurkolók ott lesznek a csapat mögött, mint 12. játékos és talán az a nyári futballáz most is él még sokakban. Rossi visszahozhatja ugyanezt az euforikus állapotot és nem felejthetjük el, hogy a válogatottunk ismét csapatként küzdött és teljesített az előző mérkőzéseken. Rossi jó hatással van a teljesítményünkre tehát, ott lesz az a tényező is, hogy mer a fiatalokhoz nyúlni és nem mellesleg esélyt is ad számukra. Kíváncsiak leszünk, hogy Szoboszlai Dominik kap-e lehetőséget az olasz trénertől. Amit biztosnak vélünk, hogy nagy taktikai csata lesz ez a mostani és kiindulva minden egyes tényezőből nem tudjuk azt elképzelni, hogy a magyar csapat ne küzdjön csapatként. Megjárták a poklot, megjárták az ünneplés részét is, sokak ismét szeretnék az utóbbit újra élni, úgyhogy itt az ideje ennek! Márpedig, ha csapatként küzdünk, akkor akár egy meglepetés eredmény is születhet, ugyan Hamsíkék erősebb kerettel rendelkeznek, de nálunk sincs hiány a tehetséges játékosokból. Úgyhogy mi ma fogadást ajánlunk a kétesélyes opcióra, ami a döntetlen , vagy Magyarország opció lenne 2,10-s szorzóért pedig ez óriási érték és ismét 66,66%-s eséllyel indulunk a fogadóirodákkal szemben! Reméljük, hogy nem okoznak csalódást a srácok és pontot tudunk szerezni a szlovákok “hazai” pályáján! Hajrá Magyarország!

 Szlovákia – Magyarország (20:45) 
Tipp:Döntetlen, vagy Magyarország (Kétesély) odds:2,10 Ötletadó Max. 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021

0
%d bloggers like this: