Európa Bajnokság : Svájc – Dánia

Az ötletadó rovatunk második részében a Svájc – Dánia összecsapásra gondoltunk, ahol vélhetően a nap rangadóját láthatjuk.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
94 nyertes – 52 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Vajon ismét megszerzi a 3 pontot a svájci házigazda, vagy pontot szereznek a dánok? (Fotó : Getty Images)

I Svájc – Dánia I

A svájciak remekül vették a grúzok otthonában az első akadályt és nyertek két rúgott góllal, míg a dánoknak most indul az Európa Bajnokság. Egyből a “D” csoport rangadóját láthatjuk, hiszen várhatóan ez a két csapat fog megküzdeni az 1.-2. helyért. A svájciak részéről várhatóan ma is a Zuber, Embolo, Ajeti trió támadhat, míg a védelemben Schar, Sommer és Xhaka várhatóan ott lesz.

A svájciak kiválóan indították a selejtezőt és várhatóan ma hazai pályán ismét pontot tudnak szerezni. A vendégek oldaláról Sisto, Dolberg, Delaney, Eriksen és a hálóőr Schmeichel játékra lehet számítani. Ezért izgalmas 90 percre számítunk.

A csapatokat végigvizsgálva és látva a várható kezdőket számunkra nincs kérdés. Mindkét oldal támadói igencsak ütőképesek lehetnek, ráadásul a dánoknak ez az első megmérettetés. A Nemzetek Ligájában a vendégek veretlenül végeztek az első helyen a csoportjukba, míg a svájciakról már ejtettünk az előző elemzésünkben is pár szót. A találkozóba akár a “remi” is benne lehet, de inkább a gólváltásban bíznánk, amelyre 2,00-s szorzóért megéri fogadást kötni alacsony téttel.

Svájc – Dánia (20:45) 
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:2,00 Ötletadó Max. 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021