Európa Bajnokság : Spanyolország – Norvégia

Az ötletadó rovatunk első felvonásában egy EB mérkőzésre gondoltunk, ahol a spanyol válogatottat favorizálnánk.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
91 nyertes – 52 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Kötelező győzelem előtt a spanyol válogatott. Vajon sikerrel veszik az első akadályt? (Fotó: Getty Images)

I Spanyolország – Norvégia I

A spanyol csapat igencsak elrontotta a Nemzetek Ligája szereplést és ennek fényében egy biztos védekezésre, sok passzos játékra alapuló futballt várnánk a házigazdáktól. A mai ellenfelük a “kötelező” körök közé tartozik, hiszen a norvégok nem tartoznak a legjobbak közé. Az sem könnyíti meg a vendégek dolgát, hogy a spanyol válogatott élén immáron L. Enrique munkáját láthatjuk kamatozni, aki a VB botrányok után vállalta el a csapat irányítását. Azóta a Nemzetek Ligájában megverték az angolokat, a horvátokat és a bosnyák,walesi párost barátságos mérkőzéseken búcsúztatták győzelemmel.

A hazai keret igencsak erősnek mondható, már a védelemtől indulva egy ütőképes csapatot láthatunk , hiszen de Gea, Ramos, Alba, Roberto, Martinez ötös próbálja meg mindig kibekkelni a mérkőzéseket. De a Carvajal, Busquets, Cabellos, Isco, Silva, Asensio, Morata, Aspas és Saul is ismerősen csenghet a futballban jártas embereknek.

A norvég keretből nagyon nem tudunk kiemelni kiemelkedő teljesítményű labdarúgókat, egyedül Kamara az aki veszélyt jelenthet úgymond de Gea hálójára, de ő is Kínába igazolt, ami még inkább kivehet a játékából. Egy szó, mint száz a spanyolok igencsak jól kezdtek a Nemzetek Ligájában, utána viszont nem jött ki nekik a lépés. Most egy magabiztos játékot várnánk tőlük és véleményünk szerint hazai pályán egy legalább 3 gólos mérkőzésen behúzzák a győzelmet, amiben akár a gólváltás is benne lehet. Ezért a bet365 fogadóportál fogadáskészítő opciójának segítségével a hazai győzelemre és a 2,5 gól feletti opcióra ajánlunk fogadást.

Spanyolország – Norvégia (20:45) 
Tipp:Spanyolország + Több, mint 2,5 gól (Fogadáskészítő) odds:1,73 Ötletadó Max. 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021