b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Európa Bajnokság : San Marino – Skócia

Előző mérkőzésen kikaptak a kazah csapattól a skótok. Ma egyértelműen ők az esélyesek, vajon lesz gólfesztivál? (Fotó : Getty Images)

Az ötletadó rovatunk második részében a San Marino – Skócia EB mérkőzésre készültünk.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
92 nyertes – 52 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Előző mérkőzésen kikaptak a kazah csapattól a skótok. Ma egyértelműen ők az esélyesek, vajon lesz gólfesztivál? (Fotó : Getty Images)

I San Marino – Skócia I

A skótok óriási meglepetésre kikaptak a kazah csapattól és még gólt sem szereztek. Egész mérkőzésen adottak voltak a lehetőségek, viszont elmondható a vendégekről, hogy nem a legerősebb jelen pillanatban a keretük. Elől Burke, McVurnie, Forrest trió rohamoz, viszont egyikük sincs kiváló formában, illetve döntőrészt skót élcsapatok tagjai a futballisták.

Ciprus ellen San Marino 5 gólos vereséget szenvedett, viszont hazai pályán többször zárt már a csapat kevés gólos mérkőzéseken vereséggel. 

A skótoknak az előző mérkőzésen nem jött ki a lépés, de most sem gondolnánk azt, hogy amúgy az amúgy amatőr San Marino-i labdarúgók ellen képesek lennének nagy gólfesztivált rendezni. A hazai csapat többször bizonyított már és egy-egy nagyobb arányú vereség után példának okáért Moldova ellen 1 gólos vereséget szenvedtek, vagy a Fehéroroszok ellen 2 gólos vereséget. Úgyhogy az esélyek adottak és mi nem érzünk a skótokban 5 találatot. Ennek értelmében pedig a skót sikerre, illetve a 4,5 gól alatti opcióra ajánlunk fogadást.

San Marino – Skócia (18:00) 
Tipp:Skócia + 4,5 gól alatt (Fogadáskészítő) odds:1,72 Ötletadó Max. 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021

0
%d bloggers like this: