Európa Bajnokság : Portugália – Ukrajna

Az ötletadó rovatunk második részében szintén az Európa Bajnokság mérkőzései közül választottunk ki egy mérkőzést, méghozzá a Portugália-Ukrajna találkozóra gondoltunk.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
89 nyertes – 51 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Kötelező győzelem előtt állhatnak CR-ék! (Fotó : Getty Images)

I Portugália – Ukrajna I

Cristiano Ronaldo visszatért a portugál válogatottba és ma ugyan nem lesz egy “sétagalopp” ez a mérkőzés számukra, mindent egybevéve viszont hazai pályán behúzhatják a győzelmet.

A portugál csapat hazai publikum előtt remekül szerepel, viszont az ukránok az utóbbi mérkőzéseken rendre partnerek tudtak maradni minden egyes ellenféllel szemben. A legutóbbi 10 válogatott mérkőzésükön mindössze egyetlen egy veresége van a csapatnak.

Kiindulva a statisztikai adatokból, ma nem számítanánk nagy gólgyártásra és szerintünk maximum 3 találat születhet a mérkőzésen. Mindezek tudatában és ismerve a portugálok hazai pályán nyújtott teljesítményét mi bíznánk bennük és szerintünk egy góllal jobbak lesznek az ukránoknál. Úgyhogy fogadásunk alapja a kevés gól és a végeredmény kettőséből adódott össze és ezért cserébe egy elfogadható szorzót kaptunk.

Portugália – Ukrajna (20:45) 
Tipp:Portugália + 4,5 gól alatt (Játékidő eredménye + gólszám összesített) odds:1,63 Ötletadó Max. 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021