b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Európa Bajnokság : Norvégia – Svédország

Hazai pályán pontot szerezhetnek ma a svédek. (Fotó : Getty Images)

Az ötletadó rovatunk ma két résszel jelentkezik és elsőként a Norvégia – Svédország találkozóra gondoltunk.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
94 nyertes – 52 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Érdemes bizalmat szavazni a svédeknek. Véleményünk szerint pontot szerezhetnek ma. (Fotó : Getty Images)

I Norvégia – Svédország I

A találkozón kihasználnánk a fogadóirodák lehetőségeit és 66,66%-s eséllyel indulnánk ellenük. Lényegében a svéd csapat most az “underdog”, amit annyira nem értünk. A norvég csapat is “egyben” van és csapatként remekül szerepelnek, de a svédek első mérkőzését látva számunkra nincs kérdés.

A norvégok csak Morata peches helyzeteinek köszönhetően nem zártak nagyobb arányú vereséggel, míg a svédek szinte végig domináltak a románok elleni első találkozón. Lényegében most is ebben bíznánk és véleményünk szerint legalább egy döntetlenre jók lehetnek a vendégek.

Mindent egybevéve bizalmat szavaznánk tehát a vendégeknek, akik mint támadásokban, mint védekezésben remekül helyt álltak. Az látható volt viszont az előző találkozón, hogy a 2-0-s vezetést követően leült némileg a csapat. Egy szó, mint száz szeretünk kétesélyes fogadásokat kihasználni, hiszen hatalmas eséllyel indulunk a fogadóirodákkal szemben és most is érték van a svéd pontszerzésben. Úgyhogy alacsony téttel fogadást ajánlunk a mérkőzésre.

Norvégia – Svédország (20:45) 
Tipp:Döntetlen, vagy Svédország (Kétesély) odds:1,55 Ötletadó Max. 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021

0
%d bloggers like this: