Európa Bajnokság : Moldova – Franciaország

Az ötletadó rovatunk utolsó felvonásában a Moldova-Franciaország mérkőzésre készültünk.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
89 nyertes – 51 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Kötelező győzelem előtt a franciák! Vajon gólfesztivált rendeznek? (Fotó : Getty Images)


I Moldova – Franciaország I

A “prémium” szolgáltatásunk keretein belül már ajánlottunk fogadást az előfizetőinknek a találkozóra, de volt még egy ötletünk. Ami pedig a vendég gólokra esett. Ugyan a franciák nem a nagy “gólszórásról” híresek, viszont a mai ellenfelük bőven alul rangsoroltabb, mint a világbajnok franciák.

A vendégek keretét bárki elfogadná és igencsak ütőképes a támadósoruk. Elől várhatóan ismét Giroud fog kezdeni, mögötte pedig a Griezmann, Mbappé, Matuidi, Kante, N’zonzi középpályás sor fog húzódni.

Mbappé és Griezmann nagyon veszélyes lehet a találkozón a hazaiakra és lényegében a hazai keretben nem nagyon található “top” csapatokban futballozó játékos, ami szintén nem könnyíti meg a helyzetüket. Természetesen ez semmit sem jelent, viszont a franciák, ha betalálnak a mérkőzés első játékrészében, akkor vélhetően nem 1-2 gólos mérkőzés szemtanúi lehetünk. Ezért mi bíznánk benne, hogy legalább 3 gólt szereznek a vendégek, amelyre érdemes alacsony téttel fogadást kötni.

Moldova – Franciaország (20:45) 
Tipp:Több, mint 2,5 gól (Franciaország gólszám) odds:1,66 Ötletadó Max. 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021