b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Európa Bajnokság : Hollandia – Németország

Vajon ma hozzák a kötelezőt a hollandok? (Fotó:Getty Images)

Az ötletadó rovatunk ma két résszel jelentkezik és mindkét esetben a már-már megszokott EB selejtezőkkel készültünk. Elsőként a Hollandia – Németország mérkőzésre gondoltunk.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
92 nyertes – 52 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Vajon ma is gólokban gazdag mérkőzést hoz a holland-német párharc? (Fotó:Getty Images)

I Hollandia – Németország I

A hollandok egy kiütéses sikerrel indították a selejtezőt, amelynek hála profitálni tudtunk. Ma az a német válogatott lesz az ellenfelük, akik ellen a Nemzetek Ligája kupasorozatban elsőként nyerni tudtak, majd idegenben egy fergeteges hajrának köszönhetően döntetlent harcoltak ki.

A holland válogatott fantasztikus formába került és egyszerűen a legutóbbi évet, illetve az előző mérkőzést is látva nincs kérdés számunkra. Kiváló középpálya és veszélyes támadások jellemzik az “oranje” játékát és az előző évek fiatalítása beérni látszik. 

A németek nincsenek a legjobb állapotban, hiszen a VB-ről hamar kiestek és azóta is tart egy pech széria. Ugyan egyre bizakodóbb a teljesítményük, de példának okáért legutóbb a szerbek elleni barátságos mérkőzésen is elmaradt a várt győzelmük. A hollandok lehetnek ma a favoritok ennek ellenére mindkét oldalon hihetetlen erős támadósorokkal találkozunk. Ennek köszönhetően pedig számolnánk a gólokkal és a gólváltásra 1,61-s szorzóért cserébe kötelező alacsony téttel fogadni.

Hollandia – Németország (20:45) 
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,61 Ötletadó Max. 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021

0
%d bloggers like this: