b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Európa Bajnokság : Ciprus – Belgium

Vajon ma is magabiztos sikert aratnak Hazardék? (Fotó : Getty Images)

A “Most te is megmutathatod” játékunkban a Ciprus-Belgium EB selejtezőmérkőzést osztjuk meg, ahol továbbra is kiváló mutatóval rendelkezünk. A mérkőzést a “prémium szolgáltatásunk” keretein belül osztottuk meg előfizetőinkkel “C” kategóriába sorolva.


“Most te is megmutathatod” tippjáték találati arányunk:
19 nyertes – 4 vesztes


Vajon ma is magabiztos sikert aratnak Hazardék? (Fotó : Getty Images)

I Ciprus – Belgium I

A találkozón lényegében több tényező is a vendég győzelem mellett szól, amiben mi egy kiütéses legalább 3 gólos találkozót várnánk. Gyakorlatilag a vendégek keretét nem lehet összehasonlítani a ciprusiéval, minden egyes poszton jobb kvalitású játékosok vannak a belgáknál. A vendégek remekül kezdték a selejtezőköröket, hiszen a csoport másik nagy esélyesét (Oroszország) 3-1-re verték hazai pályán.

A ciprusiak ugyan jól kezdtek San Marino ellen, ennek ellenére ma nem várnánk tőlük sokat. A belgák remekül teljesítettek, meggyőző volt amit láttunk az oroszok ellen. A ciprusi védelem gyenge és véleményem szerint ma mindkét félidőben betalálnak a belgák és 3-4 gólos mérkőzést hoznak össze Hazardék.

Ezért fogadásként a vendégek sikerében bíznánk, illetve a 2,5 gól feletti opciót is elképzelhetőnek tartjuk és a bet365 fogadóportál fogadáskészítő opcióját ismét kihasználva egy 1,66-s szorzót kaptunk. Erre pedig érdemes alacsony téttel fogadást kötni.

Ciprus – Belgium (20:45) 
Tipp:Belgium + 2,5 gól felett (Fogadáskészítő) odds:1,66 “C” kategória Tét : 2 egység

 

0
%d bloggers like this: