Európa Bajnokság : Ausztria – Lengyelország

2019-03-21 0 By betandwintipps

Az ötletadó rovatunk második részében az Ausztria – Lengyelország mérkőzést néztük ki a kínálatból.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
88 nyertes – 49 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Ma is lesz ok az örömre a lengyelek részéről, avagy az osztrákok hazai pályán megtartják a remek sorozatukat? (Fotó: Getty Images)


I Ausztria – Lengyelország I

A találkozón két számunkra ismerős együttes találkozik egymással, az egyik részről a “sógorok”, míg másik oldalon a lengyel barátaink mérkőzének meg az 1. fordulóban. Lényegében hazai pályán jók az osztrákok, viszont a lengyelek oldalán több kiváló képességű játékos is megtalálható a keretben.

A lengyelek igencsak jó teljesítményt nyújtottak a portugál, olasz kettős mellett a Nemzetek Ligájában és ugyan kiesett a csapat a “B” divízióba a tisztes helytállás megvolt. Két alkalommal remiztek mindkét csapat ellen, illetve volt egy 2-3-s találkozó is, ahol végül a portugálok szerezték meg a győzelmet.

A “sógorok” hazai pályán igencsak kellemetlen ellenfélnek számítanak és végignézve a 2018-s teljesítményüket egyedül a brazilok tudtak győzelemmel távozni tőlük. A lengyelek idegeben botladoznak, viszont elmondható mindkét együttesről, hogy egy-egy gól minden egyes mérkőzésen szerepet kap. Úgyhogy ezzel számolnánk és véleményünk szerint alacsony téttel, érdemes a gólváltásra fogadást kötni.

Ausztria – Lengyelország (20:45) 
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:2,00 Ötletadó Max. 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021