Európa Bajnokság : Anglia – Csehország

Az ötletadó rovatunk első részében ismét az Európa Bajnokság mérkőzései közül választottunk ki egy mérkőzést, méghozzá az Anglia-Csehország találkozót.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
89 nyertes – 51 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Vajon ma győzelemmel kezdik az angolok az EB-t? (Fotó : Getty Images)

I Anglia – Csehország I

A mérkőzésen egy speciális opcióra ajánlunk fogadást, ami az angolok egyik meghatározó játékosának teljesítményével kapcsolatos. Az angolok kiváló kerettel rendelkeznek és a Sterling, Rashford, Kane trió mindig is veszélyes lesz minden egyes ellenfélre. Most utóbbi játékában van nagy érték és a kapura tartó lövéseire ajánlanánk fogadást.

H. Kane a maga gyorsaságával, illetve remek helyezkedésével szinte minden mérkőzésen 4-5 alkalommal tud veszélyeztetni, most pedig egy jóval gyengébb kvalitású védelemmel találkoznak az angolok.

Kane góljában is nagy érték van, de a kapura tartó lövésekre is hasonló szorzóért lehet fogadást kötni. Ezért maradtunk ennél az opciónál és a kapura tartó lövések tekintetében az 1,5 over opcióra lehet fogadni. Ez véleményünk szerint egy várható opció és remélhetőleg Kane ma sem marad helyzetek nélkül.

Anglia – Csehország (20:45) 
Tipp:Több, mint 1,5 (H. Kane kapura tartó lövéseinek száma) odds:1,60 Ötletadó Max. 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021