b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Euroliga: Fenerbahce – Real Madrid ötletadó

A mai ötletadó rovatunk zárásaként és kosárlabda mérkőzésre gondoltunk. Egy rangadót láthatunk majd a Digi Sport 2-n, ahol a Fenerbahce és a Real Madrid fog egymással találkozni.


I Fenerbahce – Real Madrid I

 A kiválasztott mérkőzésen a hazaiak sikerét favorizálnánk. Egyrészről kiváló szezont futnak és hazai pályán nagyon nehéz ellenük nyerni. Másrészről a Real Madrid utóbbi időben fáradtnak tűnik és már harmadik vereségét szenvedte el az együttes idegenben rövid időn belül. Mindent egybevéve mindkét oldal kerete egész és szinte minden játékos játékra alkalmas állapotban. Egyedül a hazaiak részéről Ennis hiányzik a keretből sérülése miatt. A törökök átvették a vezetést a tabellán és 14 mérkőzésükön 13 alkalommal nyerni tudtak, míg a spanyolok 12-2-s mérleggel állnak és ezzel a 2. pozíciót foglalják el. A hazai győzelem mellett még egy kulcsfontosságú tényező áll, ami pedig a védelmük lenne. Hiszen 14 fordulót követően ők kapták a legkevesebb pontot, ez pedig köztudott tény, hogy aki jól védekezik megnyeri a mérkőzést. Összességében a spanyoloknak utóbbi időben nem megy idegenben, ráadásul rengeteg hibával játszanak és az sem elhanyagolható tényező, hogy a Fener otthonában borzasztó nehéz pontokkal távozni. Úgyhogy bízunk benne, hogy ez ma sem lesz így és a törökök megnyerik ezt a “rangadót”. 

Fenerbahce – Real Madrid (18:30)

Tipp:Fenerbahce (A mérkőzés győztese) odds: 1,60 Ötletadó max. 1 egység

Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.

0
%d bloggers like this: