b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Euroliga : Crvena Zvezda – Baskonia – 10/09 19:00

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 19:00

Az előző szezonban mind a két alkalommal a Baskonia hagyta el győztesen a parkettet. Az új idény első fordulójában a hazai csapat vereséggel indított, míg a baszkok nagy meglepetésre legyőzték a Real Madrid csapatát. A hazai együttesbe nyolc új játékos érkezett az előző szezonhoz képest, ezért úgy gondoljuk, hogy még nem sikerült kellően összeszokni a játékosoknak, illetve nem minden esetben tudnak majd a helyzet magaslatán lenni. A Baskonia jól indított és reméljük, hogy formájukat a mai meccsen is viszont fogjuk látni. A tippünk a vendégek sikerére vonatkozik, amit -1.0-ás hendikep line-on favorizálunk.

📊 Ajánlott predikció: 
Baskonia -1.0 (Hendikep)

odds: 
1.90 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: