b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Euroliga : B. München – Milano – 10/02 20:30

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 20:30

A mérkőzést az egymás elleni meccsek alapján választottuk ki a kínálatból. Egy meccs kivételével, mindig megdobták a most favorizált 152 pontos határt. A Milan kerete nagyon sokat erősödött minőségi játékosokkal akik hozni tudják a pontokat vendég oldalon. A Bayernnek bőven volt ideje felkészülni a mérkőzésre, így szerintünk biztos, hogy tudják majd tartani a lépést az olasz csapattal. Ennek ismeretében egy over opcióra ajánlunk fogadást.

📊 Ajánlott predikció: 
151.5 felett (Játék összesített)

odds: 
1.71 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: