b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Eurocup : Partizan – Venezia – 10/06 20:30

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 20:30

A velencei csapat kerete véleményük szerint erősebb, mint a szerb csapaté. Tavaly kétszer találkoztak a felek, ahol egyszer az olaszok egyszer pedig a szerbek nyertek. A vendégek magabiztosan nyertek, a vereség alkalmával pedig mindössze három ponttal maradtak alul. A mérkőzést nézők nélkül fogják megrendezni, ami az olaszok helyzetét könnyíti meg. Szerintünk a Velence végig “partiban” lesz és akár a mérkőzést is megnyerheti.

📊 Ajánlott predikció: 
Venezia +4.5 (Hendikep)

odds: 
1.71 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: