b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Eurocup : Brescia – Ulm – 10/07 20:30

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 20:30

A mérkőzés favoritja a Brescia csapata lesz, viszont a hazaiak sokkal nagyobb terhelés alatt állnak, mint az Ulm. Az olasz együttes utolsó meccsét vasárnap játszotta, míg a németek egy hete léptek pályára utoljára. Ennek ismeretében úgy gondoljuk, hogy a vendégek sokkal jobban fel tudtak készülni a hazaiak játékából. Az Ulm nagyon szépen játszott a Morn Bar ellen előző héten, ahol megmutatták, hogy nem szabad őket félvállról venni. Úgy véjük, hogy ma este nem fog kilenc, vagy több ponttal kikapni Ulm.

📊 Ajánlott predikció: 
Ulm +8.5 (Hendikep)

odds: 
1.71 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: