b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ESL CS : Astralis – Team Vitality – 03/24 22:20

A második mérkőzésen egy borzasztó szoros mérkőzésre számítok és nem is nagyon értem azt, hogy az Astralis miért ennyire nagy favorit.


Rendben van az, hogy a rangsor alapján előrébb vannak, mint a Vitality, de jelenleg a Team Vitality az, aki képes volt szinte minden meccsét szorossá tenni és nem mellesleg három győzelmük is van. Az Astralis számomra egy kicsit kiszámíthatatlan csapat, de annyi jó hír lehet, hogy a mostani ESL tornán, amikor nyertek 2-0-ra, utána vesztettek legalább egy kört. a Vitality nyert a Godsent, ENCE és a NiP ellen is, utóbbi óriási meglepetés volt és ha ma képesek lennének meglepni az Astralist is igencsak előkelő helyről várnák a folytatást.

Ennek ismeretében az underdog csapat +1,5 hendikepjében lehet érték, amelyre egyébként a statisztikai előrejelzések alapján is nagy esély van.


Várható map győzelem és végeredmény
Hazai csapat 1,13
Vendég csapat 1,25
Várható végeredmény
Győzelmek
1,50 1,75
Vereségek
0,75 0,75
Opciók és azok esélyessége
2,5 map felett 62%
Hazai győzelem 60%
Vendég győzelem 40%
Hendikep +1,5 72%

A hendikep opció esélye 72%, ebben pedig mindenképp kiváló esély rejlik. Úgyhogy hajrá Vitality!

Astralis – Team Vitality Fogadási határidő : 22:20
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Team Vitality +1,5 (Hendikep) 1,80 Rizikós ajánlás
2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: