b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ESL ONE : Team Vitality – NiP – 04/22 18:30

Immáron "f0rest" nélkül kénytelen játszani a NiP, viszont a mostani ötös is igencsak ütőképesnek mondható, ráadásul van két map, ahol jóval jobb értékekkel rendelkeznek, mint riválisuk. (Fotó : esl.com)

Remek hír lehet számunkra, hogy kezdetét veszi az ESL ONE : Road to Rio CS:GO sorozat, ahol több kontinens csapatai mérkőzhetnek meg ismét egymással. Az első összecsapás máris egy igencsak magas intenzitású mérkőzés lehet, hiszen a Team Vitality és a NiP találkozik egymással.


A mérkőzéssel kapcsolatosan érdemes egyből megemlíteni, hogy a két együttes a világranglistán a top15-ben helyezkedik el, ennek értelmében kijelenthetjük, hogy két igencsak rutinos együttes találkozik egymással. A NiP-ről már az előző szériában is készítettem több alkalommal elemzést és szinte minden írásomban megemlítettem, hogy a NiP ugyan nem a legjobb svéd játékosokból tevődik össze, ám így is olyan nevek erősítik a csapatot, amelyeket bármely topegyüttes elfogadna. Mindkét együttes viszonylag kipihent lehet, hiszen az ESL PL 11 után egyikőjük sem játszott tétmérkőzést. Ennek értelmében volt idejük feltérképezni a tornából adódóan, hogy mely mapokon kellene erősíteniük, hol lehetne még többet kihozni egy-egy támadásból, vagy épp védekezésből és lehetne sorolni megannyi lehetőséget. A csapatok az évben eddig két alkalommal találkoztak és mindkétszer nyerni tudott a Vitality, ami véleményem szerint annyira nem meglepő. Ami egyértelmű, hogy mindkét alkalommal ugyanazon a pályákon játszottak a felek és ugyan a NiP Vertigon rendre megizzasztotta riválisát, viszont a Vitality jobb mutatókkal rendelkezik ezen a mapon, így nem volt akkora meglepetés, hogy 2-0-ás eredménnyel zártak a felek.

A mostani mérkőzés BO3, ami azt jelenti, hogy két győzelemig tartó párharcot láthatunk. A Vitality jelenleg a 10., míg a NiP a 13. helyen áll a CS:GO világranglistáján.

Immáron “f0rest” nélkül kénytelen játszani a NiP, viszont a mostani ötös is igencsak ütőképesnek mondható, ráadásul van két map, ahol jóval jobb értékekkel rendelkeznek, mint riválisuk. (Fotó : esl.com)

A csapatok összehasonlítása számomra igencsak érdekes, hiszen a Vitality összességében gyengébb képességű játékosokból tevődik össze, viszont a csapatukat erősító “ZywOo” a mérkőzés legjobb statisztikai adataival rendelkező játékosa. Rajta kívül viszont “twist”, “REZ”, “Lekr0”, “nawwk” és a NiP legjobbja “Plopski” is jobb értékekkel rendelkezik, mint a Vitality további négy játékosa. Ez igencsak érdekes tényező véleményem szerint. Aztán ott van az a tényező is, ami a mapokat illeti. A NiP jobb értékekkel rendelkezik Overpasson, ill. Infernon is, viszont a Vitality Vertigon, Nuke-n és Mirage-on is bizonyította már a rátermettségét. Engem meglepne, ha az év során lejátszott harmadik mérkőzésen is Vertigo/Nuke kettős lenne a pickelt map a felek részéről, bár a Vitality játékosok biztosan megelégednének ezzel a felállással. Nagyon bízom benne, hogy a NiP játékosai felkészültek a tornára, bár a mostani díjazás is igencsak szegényes, főleg a “Flashpoint” torna összdíjazását ismerve. Egyszóval szoros mérkőzésre számítok és most egyáltalán nem olyan biztos, hogy a Vitality könnyed győzelmet arat. Természetesen nekik áll a zászló, viszont bízom a NiP csapatába és abban a tényezőben, hogy Inferno, Overpass kettős közül fognak választani, ahol véleményem szerint könnyedebb győzelmet is arathatnak. A fogadásom alapja tehát a 2,5 map feletti opcióra esne, ami a két csapat erőviszonyát tekintve és ismerve az előfeltételeket egyáltalán nem elképzelhetetlen. Mivel magas szorzót kínál a legtöbb fogadóiroda erre az opcióra, így óriási hiba lenne ezt az opciót kihagyni.

Team Vitality – NiP Fogadási határidő : 18:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
2,5 felett (Összesített mapok) 2,00 Rizikós ajánlás
2.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: