b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ESL ONE : Team Spirit – Unique – 05/05 15:00

A második elemzésemben némileg magas “rizikót” vállalok, hiszen öt egységgel fogom ajánlani az általam megosztott opciót. Ami viszont mindenképp biztató, hogy olyan mérkőzésre fogadhatunk, ahol a favorizált opció esélye igencsak magas.


A Team Spirit nagyon jól kezdte meg az ESL ONE szériáját és a mostani mérkőzés egyfajta ujjgyakorlat lehet a jóval nagyobb rutinnal rendelkező csapat számára. Az elemzés esetében kiemelendő, hogy a két együttes között pontosan hetven hely van a CS:GO világranglistáján, ami azért önmagában beszédes tényező, de ha megnézzük az alapadatokat, akkor láthatjuk, hogy ténylegesen hatalmas fölénye van a Spiritnek. A mérkőzés legjobbja az orosz nemzetiségű “mir”, aki 1,20-as ratinggel rendelkezik, ill. rajta kívül “somedieyoung” és “iDISBALANCE” is jobb értékekkel rendelkezik, mint az Unique legjobbja “zorte”. Számomra ez a mérkőzés hasonlít az előbb kielemzett forZe – Winstrike mérkőzéshez, csak itt a fogadóirodák valóban a jóval erősebb csapatot favorizálják. Ami szintén érdekes tényező és véleményem szerint egyáltalán nem megszokott itt a top100-as mezőnyben, hogy az Uniquet erősítő “kenzor” 0,74-es ratinggel rendelkezik. Ez a mutató nagyon, de nagyon ritka az élmezőnyben, sőt én itt bő egy hónap leforgása alatt a fogadásra ajánlott mérkőzések esetében még egyszer sem találkoztam. Tehát elmondhatjuk azt, hogy van egy nagyon rossz mutatóval rendelkező játékos az Unique csapatában, akár egy 4v5-ös helyzethez is tudnám hasonlítani ezt a szituációt. Ha már itt tartunk, akkor érdemes megemlíteni, hogy “zorte” a maga 1,12-es mutatójával nagyon kevés lesz, hiszen a csapat többi tagja 1,02, 1,01 és 0,86-os ratinggel rendelkezik. Tehát nagyon gyenge az előzetes statisztika alapján az Unique.

A mostani mérkőzés BO3, ami azt jelenti, hogy két győzelemig tartó párharcot láthatunk. A Spirit a 19., míg az Unique az 89. a CS:GO világranglistáján.

Minden tényező arra utal, hogy ma könnyed győzelmet arat a Spirit. (Fotó : ESL.com)

A csapatok összehasonlítása után tehát reális esély van a 2-0-ás eredményre, de a mapokat látva szinte egyértelművé válik a végeredmény. A Spirit minden egyes mapon jobb értékekkel rendelkezik, mint riválisa, ráadásul a lejátszott mérkőzések esetében is a legtöbb esetben akár háromszor annyi mérkőzés alatt nyújt jobb eredményt a Spirit, mint riválisa. Azt már nem is mondom, hogy az Unique eddig mindkét meccsét 2-0-ra bukta, míg a Spirit hasonlóképp nyerte a találkozóit. Egyszóval minden tényező arra hajaz, hogy itt ma a Spirit gyorsan letudja a mérkőzést és 2-0-ra fog nyerni. Alacsony a szorzó, amelyet a tétekkel tudunk korrigálni, úgyhogy a statisztikai rendszerben látható opciót 5 egységgel ajánlom fogadásként!

Team Spirit – Unique Fogadási határidő : 15:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Team Spirit -1,5 (Hendikep) 1,50 Biztonságos ajánlás
5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: