b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ESL ONE : Team Liquid – 100 Thieves – 05/07 22:00

A 100 Thieves csapata az esélyesebb a Gen.G elleni mérkőzésen, ám az underdog szerepben lévő együttes hendikepjében hatalmas érték lehet. (Fotó : 100Thieves)

A mai nap folyamán is az amerikai vonalat erőltetném, hiszen itt már a csapatok az elődöntőbe való kerülésért vívnak meg egymással és nem mellesleg egyre komolyabb pénznyeremények és ranglista pontokat is gyűjthetnek a győzelmekkel.


A tegnapi nap is remekül látszódott, hogy azért a statisztikai rendszerünkben szereplő adatokat érdemes mindig kétszer-háromszor is átnézni, hiszen egyik találkozó sem alakult úgy, ahogyan azt a számok alapján várni lehetett. Ebben számomra semmi meglepő nincs, hiszen aki egy kicsit belemélyül a CS:GO világba, az tudhatta, hogy a párosítások az erőviszonyok alapján egyáltalán nem hozta volna azt, amit ajánlott a rendszerünk. A helyes bankrollnak, ill. a Cloud9 – Team Envy mérkőzésnek köszönhetően sikerült nyereséggel zárnunk, de térjünk is a mai napra. Ma sem szabad nagyon belemerülni a kínálatba, hiszen több mérkőzés is alakulhat 2-0-ás eredménnyel, bár ma már hasonló képességű csapatok fognak egymással megmérkőzni. A mostani mérkőzés pedig egy az egyben erről fog tanúskodni, hiszen a kiváló formában lévő 100 Thieves, a Liquiddel mérkőzik meg. Ami egyértelmű, hogy jelenleg a Liquid az esélyesebb a győzelemre, viszont a 100 Thieves meccseit látva, (Evil Geniuses, Triumph és Cloud9) egyáltalán nem biztos, hogy ma magabiztos győzelmet fog aratni az amerikai csapat. A mérkőzés legjobb statisztikai mutatóival rendelkező játékosa a Liquidet erősíő “EliGE”, aki 1,23-as ratinggel rendelkezik, ill. “NAF”, aki 1,15-ös mutatójával jobb, mint a 100 Thieves bármely tagja. A két játékoson kívül viszont elég egyforma teljesítménnyel rendelkezik a maradék 8 személy és egyedül talán a szintén Liquidben szereplő “nitr0” lóg ki a sorból, aki 0,90-es ratinggel rendelkezik.

A mostani mérkőzés BO3, ami azt jelenti, hogy két győzelemig tartó párharcot láthatunk. A Liquid az 5., míg a 100 Thieves a 10. a CS:GO világranglistáján.

A 100 Thieves csapata szerepel underdogként, viszont érdemes megemlíteni, hogy a mostani formák alapján jóval esélyesebb az együttes, mint riválisa. (Fotó : 100Thieves)

A mapokon nyújtott teljesítmények alapján számomra pozitív tényező, hogy adott a három hármas felállás. Ez annyit jelent, hogy mindkét együttesnek meglesz az esélye, hogy olyan mapot favorizáljon, ahol kiharcolhatja a győzelmet. A Liquid esetében Mirage, Inferno és Overpass lehet a leginkább előnyös, míg a 100 Thieves esetében Nuke, Train és Vertigo hármas az, ahol jobb értékekkel rendelkezik, mint a riválisa. Ami azt illeti mindkét csapatnak megvan az a mapja is, amit átlagosan elsőként “bannol”, ez pedig a Liquid esetében a Train, míg a 100 Thieves esetében az Overpass szokott lenni. Tehát leszűkülhet a mérkőzés két-két mapra, ahol ha megnézzük ténylegesen jobb értékekkel rendelkeznek a felek. D2 egy közös pont, hiszen 50%, ill. 43%-os mutatóval rendelkeznek az utóbbi három hónap alapján a felek, úgyhogy véleményem szerint ezt a mapot nem fogják favorizálni. Egy szó, mint száz a mostani 100 Thieves egyáltalán nem írható le. A csapatok borzasztó közel állnak egymáshoz a képességeket tekintve, annyira kimagasló teljesítményt sem tudnék említeni, ráadásul a Liquid elég nyögvenyelősen harcolta ki a továbbjutást, míg a 100 Thieves nagyon magabiztosan tette meg mindezt. Úgyhogy én bizakodó vagyok és ugyan legutóbb az ESL PL 11-ben 2-0-ra nyert a Liquid, most nagyon meglepne, ha sikerülne nekik ezt kivitelezni. (Ehhez a mérkőzéshez az is hozzátartozik, hogy mindkét mapon igencsak szoros 19-16, ill. 16-14-es arányban harcolta ki a győzelmet a Liquid). Mindenképp egy izgalmas mérkőzésre lehet számítani, ahol remélem, hogy ismét “zöldül” a 2,5 map feletti opció.

Team Liquid – 100 Thieves Fogadási határidő : 22:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
2,5 felett (Összesített mapok) 1,90 Rizikós ajánlás
2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: