b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ESL ONE : Orgless – Cloud9 – 04/24 22:00

A második mérkőzésen az amerikai rész került favorizálásra, ahol szintén nem értem a fogadóirodák szorzóit, úgyhogy “hülyeség” lenne nem kihasználni.


Nos.. A felek között véleményem szerint nincs ekkora különbség, mint amire a fogadóirodák számítanak. Ami azt illeti az Orgless csapatát erősítő “Infinite” a mérkőzés legerősebb statisztikai adataival rendelkező játékosa. Rajta kívül még a csapatot erősítő “Subroza” a Cloud9 csapatában szereplő négy játékosnál is jobb értékekkel rendelkezik, tehát már ezen mutatók alapján megbukik alapra a fogadóirodák által várt esélyesség. A csapatokban egyébként ki lehet azt is emelni, hogy szinte megegyezőek a teljesítmények, hiszen mindkét részről van egy-egy személy aki 1,0-ás rating alatt szerepel, viszont a további játékosok rendre az 1,0-ás határ fölötti mutatóval rendelkeznek.

A mostani mérkőzés BO3, ami azt jelenti, hogy két győzelemig tartó párharcot láthatunk. Az Orgless a 34., míg a Cloud9 a 25. a CS:GO világranglistáján.

A Cloud9 csapatát favorizálják a fogadóirodák, ám az Orgless korántsem leírható ellenfél és az utóbbi időben nagyon szoros mérkőzéseket ér el a csapat. (Fotó : rosterchallenge)

A felek között tehát 9 helyezés van a CS:GO világranglistáján. Aztán a játékosok és a helyezések után ott vannak a mapok, amelyekre szintén érdemes egy pillantást vetni. Számomra mindig egy pozitív tényező, amikor van két, vagy három pálya mindkét csapat esetében, amelyeken jobb teljesítménnyel rendelkeznek, mint riválisuk. Márpedig ez a mostani mérkőzésen adott, hiszen az Orgless jobb értékekkel rendelkezik Mirage és Nuke kettősön, míg a Cloud9 jobb értékekkel rendelkezik Train, D2 és Vertigo hármason. Ez annyit jelent, hogy a pickelések szempontjából mindkét csapat tud úgy választani, hogy hozza a kötelező győzelmét és harmadik mapon legyen majd a döntés. Mindkét csapatot elég aktívan követtem az ESL PL 11 szériájának lezárását követően, hiszen nagyon aktívan szerepeltek a felek. A Cloud9  számomra kevésbé volt meggyőző, viszont az Orgless képes volt több nagyobb erejű együttes ellen is maradandót alkotni. Láttam a MiBR elleni mérkőzésüket is, ahol hoztak egy mapot, ott volt a Dignitas elleni mérkőzésük is, ahol szintén végletekig versenyben maradtak és hoztak is egy mapot. Aztán ott van a két csapat “múltja”, amely alapján nem is nagyon kell messzire menni, hiszen a “Flashpoint” tornán kétszer is találkoztak és mindkét alkalommal 2-1-es eredményt értek el a csapatok. Egy szó, mint száz egyáltalán nem biztos a Cloud9 sikere, amit jelenleg 1,36-os szorzón lehet megfogadni. Úgyhogy én bízom az Orgless csapatában, akik játékosokat tekintve jobb értékekkel rendelkeznek, a mapok esetében is megvannak a lehetőségeik. Úgyhogy én egy 2,5 map feletti opciót favorizálnék és ismerve a csapatok előző két mérkőzését, ill. összességében az idei teljesítményüket szerintem meglepetést is okozhat az Orgless csapata. Izgalmas párharcra számítok, remélem “zöldül” a megosztott ajánlás.

Orgless – Cloud9 Fogadási határidő : 22:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
2,5 felett (Összesített mapok) 2,00 Rizikós ajánlás
2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: