b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ESL ONE : North – Heretics – 05/12 20:00

A mai nap két mérkőzést favorizálunk és elemzésként a North – Heretics párosítás került górcső alá.


Ami azt illeti számomra továbbra is egy üde színfoltja az ESL ONE tornán a Heretics. Viszont érdemes megemlíteni, hogy pár nappal ezelőtt engem nagyon meglepett a francia csapat, hiszen kulcsfontosságú helyzetben nem tudtak jól teljesíteni, sőt a játékukra rá sem lehetett ismerni. Ma pedig egy remek formába kerülő North lesz az ellenfelük, akik óriási teher alatt tényelegesen, mint csapat nyújtottak maradandót és példának okáért az utolsó fordulóban egy G2-t vertek meg. Ami a G2-es sikerhez hozzátartozik, hogy riválisuknak ugyanúgy kellett a győzelem, mint a dán csapatnak és erőviszonyok esetében azért kijelenthető, hogy a G2 egyértelmű előnyt élvezett. Azt sem szabad elfelejteni, hogy a Heretics óriási szerencsével jutott be a rájátszásba, ugyanis a fnatic kikapott az utolsó meccsén, az ENCE sem tudta megverni az Astralist, így az egymás elleni eredmények alapján a francia csapat jutott tovább. Úgyhogy amíg a dánok kiharcolták a továbbjutást, addig a Heretics inkább a szerencséjének köszönheti, hogy a legjobbak között szerepel. Az alsóházi rájátszás esetén jóval több mérkőzést kell játszani a csapatoknak a döntőbe való jutásért, ráadásul a mostani győzelem után egy jóval erősebb együttessel kell majd megmérkőzniük.

A mostani mérkőzés BO3, ami azt jelenti, hogy két győzelemig tartó párharcot láthatunk. A North a 22., míg a Heretics a 29. a CS:GO világranglistáján.

A francia csapatnak minden esélye adott, hogy kiharcolják a továbbjutást. Érdemes viszont megemlíteni, hogy a North nagyon jól teljesített a selejtezőben, míg a Heretics a végére elfáradni látszott. (Fotó : fraglider)

Látható a csapatok helyezése alapján, hogy nagyon közel állnak egymáshoz a felek. A játékosok esetén kiemelhető, hogy egyértelmű előnyt élvez a francia csapat, hiszen a keretüket “Maka”, “Lucky” és “Nivera” trió továbbra is remekül erősíti. Ez a három játékos pedig jobb értékekkel rendelkezik, mint a North csapatát erősítő játékosok bármelyike. A mapok esetén is kiemelhető, hogy hatalmas fölényt élvez a Heretics, hiszen egy 6-0-ás összesítést láthatunk, viszont.. Érdemes megtekinteni a North selejtezőbeli eredményeit. A dánok nyertek a mousesports és az előbb említett G2 ellen is. Azt is érdemes megemlíteni, hogy egyedül a Copenhagen Flames ellen nem tudtak mapot nyerni, pedig az ellenfelek között például a FaZe is szerepelt, akik igencsak magabiztosan és 100%-os mutatóval zárták a selejtezőt. Egy szó, mint száz a statisztikai rendszerünk előrejelzései alapján 1-2-es végeredményre lehet számítani, ami számomra igencsak biztató tényező. Úgyhogy a statisztikai rendszerben látható előrejelzésre ajánlok fogadást 2,5 egységgel, a végeredményre nem mernék egy forintot sem tenni, hiszen a North rendere úgy hozta a map győzelmeit, hogy esélye se volt a statisztika alapján az ellenfelek ellen. Ráadásul a találkozóval kapcsolatosan érdemes megemlíteni, hogy jelenleg 49,2% – 50,8% értékek láthatóak az esélyeket tekintve. Úgyhogy bármi megtörténhet és bízom benne, hogy ma behúznak egy-egy mapot a felek.

North – Heretics Fogadási határidő : 20:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
2,5 felett (Összesített mapok) 1.83 Rizikós ajánlás
2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: