b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ESL ONE : NiP – Vitality – 05/14 16:30

A mai nap ismét egyetlen egy mérkőzést favorizálnék, ami nem más, mint a svéd NiP és a francia Vitality összecsapás.


A tegnapi FaZe – NiP mérkőzést végig követtem és őszintén szólva, hatalmas esélyt szalasztott el a NiP, az amúgy jelenleg legjobbak közé sorolt és fantasztikus formában lévő FaZe ellen. A második mapon szerencsénkre két OT győzelem kapujából fordított a NiP ellen a FaZe és ezzel sikerült nyereségesen zárnunk. Engem a svéd együttes az egész tornán meggyőzött és őszintén szólva nagyon meglepne, ha a Vitality ma megnehezítené a csapat dolgát. Annyi biztos, hogy itt már egyik mérkőzés sem “sétagalopp”, ám a NiP jelenlegi kerete és önmagában a játékosok teljesítménye alapján, jóval erősebbnek mondható. A Vitality keretéből már többször megemlítettem, hogy “ZywOo” az egyedüli aki húzza a többieket, hiszen a francia játékos továbbra is 1,23-as ratinggel rendelkezik, ami nem mellesleg a mérkőzés legjobb statisztikai adataival rendelkező játékos “címhez” vezet. Viszont a további négy játékos még mindig 1,0-ás rating alatt helyezkedik. A Vitality esetében érdemes viszont kiemelni, hogy az együttes továbbra is csapatként erős. A svédek játékát nézve nem szabad elfelejteni azt tényezőt, hogy most ért el arra a szintre a csapat, hogy végre nem csak az egyéni teljesítményektől hemzseg az együttes, hanem végre egy összeszokott csapat képét mutatják mérkőzésről mérkőzésre.

A mostani mérkőzés BO3, ami azt jelenti, hogy két győzelemig tartó párharcot láthatunk. A Vitality a 13., míg a NiP a 11. a CS:GO világranglistáján.

A NiP játékosok pár hónap után már csapatként is remekül helyt állnak és most is minden esélyük adott arra, hogy behúzzák a győzelmet. (Fotó : esl)

A csapatok tehát nagyon közel állnak egymáshoz a jelenlegi CS:GO világranglistán. A mapokat megfigyelve látható, hogy egyértelmű előnyt élvez a NiP. A Vitality esetében viszonylag akkor lehet egy tetemes előny a svédekkel szemben, ha a NiP nem törli az első körben D2-t, (amit kétlek) és így ezen a mapon szinte egyértelmű győzelmet arathatnának. Viszont érdemes megemlíteni, hogy a NiP általában a D2-t törli elsőként és ezt láthattuk tegnap is. A Vitality esetében a Train ez a pálya, úgyhogy máris adott a lehetőség, hogy két olyan pályát töröljenek a csapatok, ahol köztudott, hogy nem szeretnek játszani. A Vitality ebben az esetben két mapra, míg a NiP három mapra szűkítheti azt a bizonyos választási lehetőséget. A Vitality Mirage-on lehet előnyben legkinkább a NiP ellen, ill. ott van Nuke is, ahol azért nem olyan kimagasló a csapat mutatója, ráadásul az előző mérkőzésen itt az ESL ONE-on pont ott verte őket a NiP. Apropó ESL ONE, igen a két csapat találkozott már a selejtezőben egymással és akkor 2-1-es győzelmet aratott a NiP. Visszatérve viszont a mapokhoz fontos tudni, hogy Overpass és Inferno lehet leginkább a befutó a NiP-nél. Márpedig, ha ez a két pálya közül választanak a svédek, akkor viszonylag magabiztos sikert érhetnek el. Egy szó, mint száz az én fejemben egy Mirage, Inferno, Overpass trió van és szerintem ezen három pályából legalább kettő fog szerepelni a ma délutáni mérkőzésen. Összességében nézve viszont érdemes megemlítenem, hogy jelenleg formailag jobb a NiP. Tegnap szinte a továbbjutás és az elődöntő kapujában álltak, ám a FaZe nagy küzdeni akarása, ismét meghozta “NiKo”-ék sikerét. Úgyhogy a NiP szerintem most jobb, csapatilag jóval erősebbek, ráadásul ott vannak a mapok is, ahol viszonylagos előnyt élveznek a svédek. A selejtező mérkőzésen nagyon magabiztosan mentek a srácok és én most is úgy vélem, hogy ennek a svéd csapatnak ott van a nagy döntőben a helye. Úgyhogy a fogadásom alapja a NiP győzelmére esett, amit a legtöbb helyen 1,60 és 1,75-ös szorzó közti oddsokon lehet megfogadni. Számomra továbbra is a bet365 kínálat és szorzói a mérvadóak, úgyhogy 1,66-os szorzón 2,5 egységgel ajánlom a NiP sikerét.

NiP – Vitality Fogadási határidő : 16:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
NiP (Győztes) 1.66 Rizikós ajánlás
2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: