b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ESL ONE : NiP – Heretics – 05/17 20:00

A mai nap egy elemzés és egy fogadásra ajánlott találkozó szerepel a kínálatunkban.


A NiP – Heretics mérkőzésen már a szorzók megjelenésekor sokat gondolkodtam. Őszintén szólva hatalmas kérdés lesz, hogy van-e a csapatoknak motivációja, hiszen a mostani találkozó az 5. hely megszerzéséért folyik és gyakorlatilag elhanyagolható az 5. és a 6. hely díjosztásának a különbsége. Ha már díjosztás akkor érdemes megemlíteni, hogy 7.500, ill. 6.500 dollárt nyerhetnek a csapatok, ill. ezenkívül az RMR pontokból 1.200, ill. 1.100-t gyűjthetnek be. Ilyen csapatoknál, már ez az “apró” összeg aligha dominál, viszont a pontoknak hála, azért a jövőt tekintve lehet számolgatni. A motiváció tehát hatalmas kérdés és ismerve a NiP játékosait, ill. látva azt, hogy mégis hogyan teljesítettek az utóbbi két mérkőzésükön szerintem “foghatóak”. A Heretics számomra továbbra is egy üde színfoltja a tornának és aktívan fogom követni a francia csapat jövőjét, hiszen a “Maka”, “Nivera”, “Lucky” trió sokra lehet hivatott, ha együtt marad. Ha már a kereteknél tartunk, akkor érdemes megemlíteni, hogy a mérkőzés legjobbjának “Maka” számít, aki 1,20-as ratinggel rendelkezik, rajta kívül “Lucky” még az, aki 1.17-es ratinggel rendelkezik és ezzel a két francia játékos kiemelhető a további 8 játékossal szemben. A NiP részéről “Plopski” a legjobb, ám utóbbi időben neki nagyon nem megy, ez pedig számunkra kapóra is jöhet.

A mostani mérkőzés BO3, ami azt jelenti, hogy két győzelemig tartó párharcot láthatunk. A NiP a 11., míg a Heretics a 29. a CS:GO világranglistáján.

“Maka”-n ma is sok fog múlni. Remélhetőleg ma is egy jó teljesítménnyel rukkol elő a francia csapat. (Fotó : fraglider)

A két csapat között tehát látható, hogy bőven van különbség a helyezésekben, ám itt a CS:GO világranglistán ezen különbségek rendre eltűnnek. A mapok esetében kijelenthető, hogy a Heretics egyértelmű előnyt élvez, hiszen D2, Mirage, Nuke mapokon jobb mutatókkal rendelkezik a csapat. A NiP leginkább Overpass és Train duón lehet esélyes. Ott van még Inferno és Vertigo, ahol a feleknek közel azonos eredménye van, úgyhogy nagyon meglepne, ha bármelyikük is pickelné ezeket a mapokat. Összesítve minden adatot és látva azt, hogy a fogadóirodák mennyire favorizálják a NiP csapatát én nagy hibának vélném, ha nem használnánk ki ezt. Márpedig a Heretics hendikepje szinte minden meccsen “zöldült” és egyetlen egyszer okoztak úgymond csalódást, akkor is a szintén francia Vitality csapatával szemben. Az egész selejtezőt, ill. rájátszást is figyelembe véve 9 mérkőzésből 7 alkalommal nyert legalább egy mapot az ellenfelek ellen a Heretics, úgyhogy ez mindenképp egy pozitív dolog. Aztán ott van a svéd riválisuk, akik a Dignitas elleni mérkőzést leszámítva rendre buktak legalább egy mapot és ezzel 9 mérkőzésükből 8 alkalommal zártak 2,5 map feletti opcióval. A 2,5 map feletti opciót mindössze a motiváció kérdésessége miatt nem favorizálnám, viszont úgy érzem, hogy a jóval alul rangsoroltabb Heretics talán meglepheti a NiP csapatát. Erre pedig talán a legjobb indok, hogy szépen felzárkózhatnak az élmezőnyhöz a franciák, ami valljuk be nem nézne ki rosszul esetükben. Úgyhogy, ha már motiváció, én inkább a Hereticsben bíznék, úgyhogy a franciák +1,5 hendikepjére ajánlok fogadást öt egységgel. Még valami, a csapatok a selejtezőben találkoztak egymással és akkor 2-1-re nyert a NiP.

NiP – Heretics Fogadási határidő : 20:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Heretics +1,5 (Hendikep) 1.57 Biztonságos ajánlás
5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: