b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ESL ONE : mousesports – FaZe – 05/01 18:30

A mai nap egy igencsak izgalmasnak ígérkező mérkőzés került górcső alá. A ESL ONE – Road to Rio európai selejtezőjében két kiváló együttes találkozik egymással, hiszen a mousesports és a FaZe fog egymásnak feszülni.


A mostani találkozó esetében érdemes megemlíteni, hogy a mousesports az ESL PL 11 döntőjéig jutott, ahol végül a fnatic 3-2-re nyert ellenük. Ezt követően nagyon sok fogadóiroda számolt ismét velük, ám a csapat borzasztóan kezdett és két meglepetés vereség beszaladt az első két fordulóban. Innentől viszont, ha szeretnének legalább az alsóházba bekerülni rá kell lépniük arra a képzeletbeli gázpedálra, ez pedig ez a mousesportsnak aligha lesz akadály. A FaZe fantasztikusan nyitott és eddig mindhárom meccsét behúzta a csapat, bár azt is érdemes megemlíteni, hogy egyedül a G2 Esports elleni magabiztos győzelmük volt meglepetés, ám ők is megizzadtak a jóval alul rangsoroltabb North és Movistar Riders kettőssel szemben. A két csapat 2020-ban már kétszer is találkozott és mindkétszer a mousesports nyert, viszont érdemes megemlíteni, hogy mindkét párharc három mapon dőlt el. A statisztikai rendszerünk adatai alapján a FaZe sikere várható, viszont ahogy mondani szoktam, ezek az adatok csak számok és nem feltétlen kell, mindig bízni azokban. Ma pedig én így teszek és kevésbé bízom abban a magabiztos FaZe sikerben.

A mostani mérkőzés BO3, ami azt jelenti, hogy két győzelemig tartó párharcot láthatunk. A mousesports a 4., míg a FaZe a 8. a CS:GO világranglistáján.

Az ESL PL 11 döntőjében “frozen” nagyon gyengén teljesített. Az ESL ONE első két meccsén is gyengélkedett, ám a harmadik meccsen ő volt csapata húzóembere. Vajon ma is képesek lesznek a régi formájukat hozni a mousesports játékosai? (Fotó : esl.com)

A helyezések ismeretében látható, hogy mindkét csapat a top 10-ben helyezkedik el. A megszokott módon most sem hagyom ki a statisztikai adatok ismertetését. A csapatok esetében kijelenthető, hogy a FaZe-t erősítő “NiKo” a mérkőzés legjobb eredményeivel rendelkező játékosa, hiszen ő 1,22-es ratinggel rendelkezik. “NiKo” esetében érdemes megemlíteni, hogy fantasztikus ez a teljesítmény, hiszen nem sok irányító képes erre, hogy a csapata irányítása mellett is ő legyen a csapata legjobbja. A mousesports esetében a legjobb teljesítményű játékos “ropz”, aki 1.16-os ratinggel rendelkezik, ill. “frozen”, aki 1,14-es mutatót tudhat magáénak. A két srác húzóembere a mousesportsnak és sok múlik a mérkőzések esetében azon, hogy “chrisj” és “woxic” milyen formát fog ki. Sajnos a mousenál továbbra sem látják be, hogy “karrigan” teljesen kilóg a csapatból. Az ő teljesítménye nagyon ingadozó, sokszor fog ki pocsék napot, ám volt rá precedens az ESL 11-ben is, hogy ő húzta a mousesports csapatát. A FaZe esetében is van egy gyenge láncszem, aki “olofmeister” lenne, rajta kívül viszont igencsak stabli négyes látható, hiszen “NiKo”-n kívül “rain”, “coldzera” és “broky” is 1,08-1,11-es ratingekkel rendelkezik. Egyszóval igencsak hasonló képességű játékosok fognak ma egymással megmérkőzni. A másik kulcsfontosságú tényező számomra, hogy megvan a három-hármas felállás a mapokat tekintve. Ez annyit jelent, hogy a feleknek adott a választásoknál, hogy olyan pályát válasszanak, ahol a másik gyengébb teljesítményekkel rendelkezik. A mousesports bebizonyította az előző tornán, hogy d2-n nagyon jó, ezenkívül viszont Train és Vertigo is igencsak magas százalékban hozható mapnak számít esetükben. A FaZe esetében leginkább Mirage a húzó map, viszont ezenkívül Inferno-n és Nuke-n is jobb értékekkel rendelkeznek, mint riválisuk. Egyszóval megvannak a pályák mindkét oldal esetében, amelyek alapján bőven reális lehet az, hogy most is három mapba torkolló párharcot lássuk. A 2020-as év eredményei beszédesek, a mousesportsnak küzdeni kell a győzelemért, míg a FaZe formájából adódóan meglepetés lenne, ha 2-0-ra kikapna. Egyszóval bízom a megérzéseimben és most némileg a statisztikai rendszerünk adataival megyek szembe és a 2,5 map feletti opciót ajánlom fogadásként! Az utóbbi két hétben remek eredményeket értünk el és remélem, hogy a május első napját is sikerül nyereséggel kezdeni!

mousesports – FaZe Fogadási határidő : 18:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
2,5 felett (Összesített mapok) 1,83 Rizikós ajánlás
2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: