b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ESL ONE : Heretics – Complexity – 04/28 18:30

A Heretics – Complexity párosítás a következő elemzésem alapja. Lényegében a francia csapatot senkinek sem kell bemutatni, hiszen már többször voltak favorizálva az utóbbi időben és most is rosszul kalkulálnak esetükben a fogadóirodák.


A elemzéssel kapcsolatosan nem fogok most sem csalódást, hiszen elég részletes leírást készítek. Az első és legfontosabb, hogy a találkozót megint rosszul árazták be a fogadóirodák és még így bő egy nappal a találkozó előtt olyan opcióra tudunk fogadást kötni, amelynek szorzója tegnap este óta folyamatosan csökken. A Heretics +1,5 hendikep opció tegnap még 1.78-as értéken is fogadható volt, ami mostanra 1.53-as szorzóra csökkent, ez pedig nem véletlen. A francia csapatot a “Nivera” a belga tehetség igencsak összekapta, hiszen az ő játékának köszönhetően ténylegesen teljesen más arcát mutatja a csapat. Ami szintén érdekes tényező, hogy a mostani ellenfelük (Complexity) csapatát két olyan játékos alkotja “oBo” és “RUSH” személyében, akik alig érik el az 1,0-ás rating határt, ami azért egy alapvető szint lehetne ezen csapatok esetében. A Hereticsnél minden egyes játékos az 1,0-ás határ fölötti átlagokkal rendelkezik, pontosabban “Maka” 1,16, “kioShiMa” 1,06, “Lucky” 1,16 és a csapat leggyengébb teljesítményű jétékosa “xms” 1,01-es értékkel rendelkezik. A Complexity legjobb teljesítményű játékosa “blameF”, aki 1,14-es ratinggel rendelkezik és látható, hogy három játékos is jobb a másik oldalon jelenleg nála.

A mostani mérkőzés BO3, ami azt jelenti, hogy két győzelemig tartó párharcot láthatunk. A Heretics a 36., míg a Complexity a 23. a CS:GO világranglistáján.

A Heretics “Nivera” érkezésével egyre jobb eredményeket ér el és itt az ESL ONE szériájában eddig két meglepetést okoztak már. A mérkőzést véleményem szerint most is rosszul “árazták” be a fogadóirodák. (Fotó : fraglider)

A helyezések kevésbé mérvadóak, hiszen a Heretics, ha így folytatja hamar a top15-ben találhatja magát, bár “Nivera” egyre több helyről kap megkeresést és többek között az Astralis is bejelentkezett a belga játékosért. A mapokat tekintve a Heetics egyértelmű előnyt élvezhet D2, Nuke, Overpass és Vertigo-n is, ami pedig egyértelmű, hogy az Ence, Dignintas kettős elleni mérkőzések után ezeken a pályákon valóban hatalmas előnnyel rendelkezik a csapat. A Complexity engem egyáltalán nem győzött meg az előző két meccsén és ugyan hoztak egy-egy mapot a Vitality és az Astralis ellen is, a mostani felállás szerintem inkább a Hereticsnek kedvez. Látva a játékosok adatait, ismerve a mapokon nyújtott teljesítményüket és tudatában annak, hogy a Heretics csaptát egy kiváló formában lévő “Nivera” erősíti, engem nagyon meglepne, ha nem nyernének legalább egy mapot. Ezért most két fogadást is megosztok veletek, amely némi rizikót is tartogat önmagában, ám úgy vélem, hogy most minden feltétel adott ahhoz, hogy profitot alakítsunk ki.

Heretics – Complexity Fogadási határidő : 18:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Heretics +1,5 (Hendikep) 1,53 Biztonságos ajánlás
5 egység
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Heretics (Győztes) 2,62 Rizikós ajánlás
2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: