b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ESL ONE : Gen.G – Cloud9 – 05/08 22:00

A mai nap folyamán is az amerikai vonalat erőltetném. Tegnap este nem volt szerencsénk és visszanézve a mérkőzést ténylegesen minimális dolgon múlt, hogy ne zárjunk veszteséggel. Ma két hasonló képességű csapat mérkőzése került górcső alá és a tét itt is az elődöntőbe való jutás.


Nos, aki áprilisban is követte a munkánkat az tudhatja, hogy április 30.-án is készítettem a találkozóra egy elemzést. (https://betandwintipps.com/esl-one-gen-g-cloud9-2200-2/). A véleményem pedig azóta sem változott, sőt akkor is hozták a csapatok a várt 2,5 map feletti opciót. Elég sablonosnak tűnik ez a választás, viszont a mostani tét miatt, ill. ismerve a csapatok teljesítményét itt a tornán, nagyon meglepő lenne, ha bármelyikük is 2-0-ra nyerne. Természetesen adottak a lehetőségek, viszont a mostani találkozón is a Cloud9 számít esélyesnek. Nagyon nehéz érvelni a csapat ellen, hiszen a mapokat látva egyértelmű előnyt élveznek, viszont elnézve a legutóbbi mérkőzéseiket, szinte rendre buknak a pickelt mapokon, aztán az adott ellenfél mapját pedig magabiztosan abszolválják. A Cloud9 számomra alapra egy kiemelt szerepben lévő együttes, hiszen a csapat az előbb említett tényezője miatt szinte minden meccsén hozza a kötelező egy mapot, ám átlagban egyet el is veszít. Ha már ESL ONE, akkor érdemes megtekinteni a csapatok teljesítményét, amely alapján elég egyértelműen látható, hogy a Gen.G négy lejátszott mérkőzéséből három alkalommal zárt 2,5 map feletti opción, míg a Cloud9 öt találkozójából négyszer tette meg ezt.

A mostani mérkőzés BO3, ami azt jelenti, hogy két győzelemig tartó párharcot láthatunk. A Gen.G a 23., míg a Cloud9 a 20. a CS:GO világranglistáján.

Minden esély adott a Cloud9 győzelmére, de semmiképp sem lesz egyszerű dolga a csapatnak. (Fotó : esl.com)

A játékosok teljesítménye alapján a Cloud9 csapatát erősítő “floppy” a legjobb, hiszen neki 1,16-os ratingje van. Rajta kívül viszont a Gen.G-t erősítő “koosta”, ill. csapattársa “oSee” rendelkezik viszonylag jobb mutatóval. Összességében viszont kiemelhető, hogy a csapatokat tekintve szinte azonos képességű játékosok fognak ma egymásnak feszülni. A mapok esetében öt-kettő arányban a Cloud9-nek van előnye, viszont ismerve az előző mérkőzést ez egyértelműen nem volt reális. A Gen.G ugyanis nyert Trainen, majd ezt követően a Cloud9 nyert a Gen.G pickjén, ami Nuke-n történt. A harmadik mapot pedig szintén elég magabiztosan húzta be a Cloud9 csapata. Őszintén szólva nagyon sokat gondolkoztam, hogy mi is lenne a legjobb opció fogadás szempontjából és végezetül arra a döntésre jutottam, hogy maradok a statisztikai rendszerünk alapján várt predikció mellett, viszont valamilyen módon favorizálnám a Cloud9 győzelmét is. Ennek értelmében két opciót osztok meg a találkozón és a második esetben egy igencsak magas szorzót (3,75) favorizálnék. Ez az opció pedig a Cloud9 2-1-es győzelmére vonatkozna.

Gen.G – Cloud9 Fogadási határidő : 22:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
2,5 felett (Összesített mapok) 1,83 Rizikós ajánlás
2,5 egység
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Cloud9 2-1 (Pontos map eredmény) 3,75 Végeredmény
1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: