b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ESL ONE : Gen.G – Cloud9 – 04/30 22:00

A mai nap egy késő esti találkozó került górcső alá, méghozzá egy igazi amerikai derbit favorizálnék, ahol a Gen.G és a Cloud9 mérkőzik meg egymással.


Őszintén szólva a mai kínálat áttekintése közben már megakadt a szemem az összecsapáson, hiszen két hasonló formájú, ill. kvalitású csapat mérkőzik meg egymással. Mivel sikerült elég jól megismerni már a top30-as csapatokat, így számomra egyik csapat sem volt ismeretlen. A Gen.G mérkőzéseit elég sűrűn favorizáltam az elmúlt 30 napban, de a Cloud9 is, ha olyan csapatok ellen játszott már favorizáltuk többször a csapat mérkőzéseit. Ami egyértelmű, hogy egy nagyon szoros mérkőzésre lehet számítani és látva a csapatok mutatóit ez nem is olyan meglepő. A mérkőzés legerősebb játékosa a Gen.G-t erősítő “koosta”, aki 1,15-ös ratinggel rendelkezik. Rajta kívül szinte megegyezik a játékosok teljesítménye és többnyire elmondható, hogy mindenki az 1,0-1,12-es határ között mozog, az-az nagyon egyforma képességű játékosok fognak egymással ma találkozni. A mérkőzés egyik legnagyobb pozitívuma, hogy a mapokat tekintve megvan a három-hármas felállás.

A mostani mérkőzés BO3, ami azt jelenti, hogy két győzelemig tartó párharcot láthatunk. A Gen.G a 23., míg a Cloud a 24. a CS:GO világranglistáján.

A Cloud9 több alkalommal bizonyított már, viszont ma egy teljesen hasonló képességű csapattal mérkőznek meg, ahol egyáltalán nem olyan biztos a sikerük. (Fotó : esl.com)

A helyezéseket látva ténylegesen kijelenthetjük, hogy ez a két együttes nagyon egyforma, de ha már a mapokat említettem akkor térjünk is ki azokra. A pályák esetében a Gen.G viszonylagos előnyt élvez Mirage, Inferno és Nuke hármason, míg a Cloud9 D2, Train és Overpasson nyújthat jobb teljesítményt, mint riválisa. Egyszóval, megvan a köztudottan jó előfeltétel, amit már említettem is, hogy mindkét csapatnak van három, három mapja, amit a pickeléseknél favorizálhat és vélhetően nyerhet azokon. A felek nem is olyan rég találkoztak egymással (04.10.) és akkor a Cloud 9 2-0-ra nyer, viszont érdemes megemlíteni, hogy 19-17, ill. 16-13-ra tette meg azt a csapat. Azóta már eltelt húsz nap és itt az ESL-n a Gen.G megállíthatatlannak tűnik, hiszen nagy meglepetésre verték a 100 Thieves csapatát, ill. nyertek a Triumph ellen is. A Cloud9 nyerni tudott az Evil Geniuses és az Orgless ellen is, ám a Triumph megállította őket és 2-1-re kikaptak tőlük. Ha már Cloud9 mérkőzései érdemes megemlíteni, hogy minden meccsén vesztett legalább egy mapot a csapat. A Gen.G minden meccsét láttam és Infernon nagyon jó a csapat, viszont vélhetően ezt a mapot most pihentetni fogják, bár foghatják rajta a Cloud9 csapatát. Nagyon szoros és nagyon kiélezett meccsre számítok, ám a mostani formák alapján érzek annyit mindkét csapatban, hogy egy három mapos mérkőzést hozzanak össze. A statisztikai adatok alapján erre igencsak magas esély van, ráadásul a Cloud9 mérkőzését nem is olyan rég favorizáltam, amikor szintén a 2,5 map feletti opciót osztottam meg és nyertünk. Úgyhogy bizakodom és remélem, hogy ma is egy újabb sikeres napot zárunk!

Gen.G – Cloud9 Fogadási határidő : 22:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
2,5 felett (Összesített mapok) 1,83 Rizikós ajánlás
2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: