b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ESL ONE : Gen.G – 100 Thieves – 04/22 22:00

A 100 Thieves csapata az esélyesebb a Gen.G elleni mérkőzésen, ám az underdog szerepben lévő együttes hendikepjében hatalmas érték lehet. (Fotó : 100Thieves)

A második elemzésem esetében megpróbáltam két szintén sokat favorizált csapatok mérkőzésére fogadást ajánlani. A találkozón a Gen.G és a 100 Thieves találkozik egymással.


Nos.. Azzal kezdem az elemzésem, hogy egy utolsó próbát teszek az alacsonyabb szorzókkal ezen a piacon és amennyiben a mostani ajánlás veszteséggel zár, további 1,50-1,60 körüli szorzók e-sport mérkőzéseken nem kerülnek megosztásra. Ahogy a bevezetőben írtam, két olyan csapat mérkőzik meg egymással, amelyeknek a meccseire már több alkalommal kötöttünk fogadást. A Gen.G eddig szinte minden alkalommal hozta számunkra a profitot, míg a 100 Thieves 60%-ban hozta számunkra azt. Most teljes egészében a Gen.G-re vonatkozik a fogadásom és megpróbálom kihasználni a fogadóirodák szorzóit.

A mostani mérkőzés BO3, ami azt jelenti, hogy két győzelemig tartó párharcot láthatunk. A Gen.G a 22., míg a 100 Thieves a 9. helyen áll a világranglistán.

A 100 Thieves csapata az esélyesebb a Gen.G elleni mérkőzésen, ám az underdog szerepben lévő együttes hendikepjében hatalmas érték lehet. (Fotó : 100Thieves)

Az összehasonlítások esetében érdemes egyből kiemelni, hogy a Gen.G csapatát erősítő “koosta” a mérkőzés legjobb statisztikai adataival rendelkező játékosa. Tehát ez már önmagában egy pozitív tényező, rajta kívül “autimatic”, “s0m” és “BnTeT” is hasonló statisztikai adatokkal rendelkezik, mint a 100 Thieves csapatát erősítő legjobbak “jks”, vagy “Liazz”. Ami szintén kulcsfontosságú tényező, a mapokon nyújtott teljesítmény lenne. A Gen.G véleményem szerint előnyben lehet Infernon és Mirage-on és ez a két map úgymond egyáltalán nem fekszik a 100 Thieves csapatának. Mivel ezen pályák közül csak egyet törölhet a 100 Thieves, így hatalmas esélye lehet a Gen.G csapatának. Aztán a további mapok is igencsak érdekesek lehetnek, hiszen egyiken sincs kimagasló mutatója a 100 Thieves csapatának. Számomra egy mindenképp pozitív tényező, hogy a 100 Thieves nem is olyan rég a FURIA ellen például Mirage-on kikapott 16-4-re, ami azért a mostani találkozó előtt mindenképp biztató. Egy szó, mint száz a fogadásom alapja a Gen.G +1,5 hendikepjére vonatkozna. Szinte minden egyes tényező arra hajaz, hogy ez a csapat képes lesz egy mapon maradandót nyújtani. A 100 Thieves sem egyénileg, sem csapatilag nem nyújtott az év során kimagaslóbb teljesítményt, úgyhogy mindenképp van érték a Gen.G hendikepjében.

Gen.G – 100 Thieves Fogadási határidő : 22:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Gen.G +1,5 (Hendikep) 1,50 Biztonságos ajánlás
5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: