b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ESL ONE : G2 – FaZe – 04/26 18:30

A mai nap egy elemzés kerül ismét megosztásra, ill. a statisztikai rendszerünkben van további egy találkozó, ami fogadásra ajánlott.


A mostani mérkőzésre akár csukott szemmel is mernék fogadni, hiszen a két együttes ugyan hasonló kaliberű játékosokból tevődik össze, viszont a FaZe legjobbja NiKo irányítja a csapatot és így az ő teljesítményére ez a plusz feladat több esetben is negatívan hatott. Azzal aligha okozok meglepetést, hogy jelenleg “NiKo” a mérkőzés legjobb statisztikai adataival rendelkező játékosa, viszont “kennyS” és “huNter-” 1,20 és 1,22-es ratinggel rendelkezik. Ezt a számot már többször kiemeltem, hogy eszméletlen magas mutató és ilyen nem sűrűn látható egy-egy csapatban, hogy két játékos is tartósan hozza ezen értékeket. A csapat többi tagja “AmaNEk”, “JaCkz” és “nexa” is 1,00-ás rating felett helyezkedik el. A FaZe csapatában “rain”, “coldzera” és a sokszor meglepetéseket okozó “broky” lehet az, aki megnehezítheti a G2 játékosainak dolgát, ám “olofmeister” kilóg a sorból és ő messze 1,0-ás rating alatt helyezezkedik.

A mostani mérkőzés BO3, ami azt jelenti, hogy két győzelemig tartó párharcot láthatunk. A G2 a 5., míg a FaZe a 8. a CS:GO világranglistáján.

A G2 jelenleg erősebb egyéniségekből tevődik össze, ráadásul formailag is jobb teljesítménnyel rendelkeznek, mint a FaZe. Számomra minden a francia többségű csapat sikere mellett szól. (Fotó : esl.com)

Ami egyértelmű, hogy két igencsak összeszokott csapatról beszélünk, ám kiemelendő három kulcsfontosságú tényező is a csapatok esetében. Az első az, amit már a fentiekben is leírtam, hogy “NiKo” ugyan továbbra is egy viszonylag magas szintet képvisel, ám példának okáért legutóbb a North ellen +2-vel zárt, ami tőle nem megszokott. Az irányítás nagyon nehéz feladat és általában ez a játékosok teljesítményére rá szokta nyomni a bélyegét, márpedig most minden egyes fragre szüksége lesz Nikola Kovacnak, hogy a csapata esélyeit megtartsa. A North elleni mérkőzésüket végig követtem és, ha broky nem parádézik (+27-es mutatóval zárt), akkor egy jóval gyengébb rangsorolású és gyengébb nevekből összerakott North verte volna a FaZe csapatát. A G2 ezzel ellentétben magabiztos győzelmet aratott a “GODSENT” csapata felett és “nexa”, “kennyS”, illetve “JaCkz” is kimagaslót nyújtott, de a csapat minden egyes tagja legalább +4-es mutatóval zárt. A ratingek is beszédesek az első találkozót követően, hiszen a G2 csapatában mindenki 1,16-os rating felett helyezkedik el, pedig egy világranglista 18. helyezettje ellen játszott a G2, míg a FaZe játékosai négy esetben is 1,12-es érték alatti mutatót hoztak és egyedül a “parádéző” “broky” zárt 1,26-os ratinggel. Persze minden meccs más és más, ám mindenképp érdekes tényező, hogy egy 26. helyezett csapat ennyire megnehezítette a FaZe dolgát. Aztán ott vannak a mapok, ahol véleményem szerint két esélye lehet a FaZe-nak a győzelemre. Az ő favorizálásuk esetében Mirage és Overpass lehet a befutó, hiszen a múltkori összecsapásokból tanulva a D2 valószínűleg banolva lesz a G2 részéről. Ami szintén érdekes tényező, hogy A G2 ugyan kevesebb mérkőzést játszott az utóbbi három hónapban, de az all time mérlegek alapján Inferno, Nuke, Train, Vertigo négyesen egyértelmű előnyt élvez a csapat. Tehát van négy olyan map is, ahol győzhet a G2. Aztán azt is érdemes megemlíteni, hogy idén már a 3. helyet is elfoglalta a csapat a világranglistán, míg a FaZe elég hullámzó teljesítménnyel van most a 8. helyen. Egy szó, mint száz a mapok esetében egyértelmű előnyt élvez a G2, az első mérkőzések adatait látva is várható a francia többségű csapat sikere és még ott van az egymás elleni mérkőzés, amely alapján szintén várható a G2 sikere. Legutóbb az ESL PL 11 szériában találkoztak a csapatok és akkor 2-1-re nyert a G2. Őszintén szólva fifti-fifti mérkőzésnek várják a fogadóirodák ezt a meccset, ám én jelenleg a G2-t érzem erősebbnek és a statisztikai rendszerünk előrejelzései alapján is erre lehet számítani. Úgyhogy a G2 sikerére ajánlok fogadást alacsony téttel!

G2 – FaZe Fogadási határidő : 18:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
G2 (Győztes) 1,83 Rizikós ajánlás
2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: