b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ESL ONE : forZe – Winstrike – 05/05 15:00

A tegnapi pihenőnapot szinte teljes egészében azzal töltöttük, hogy a heti mérkőzésekre felkészüljünk. A mai nap összességében három mérkőzésben látunk reális értéket fogadás szempontjából és ezekből két elemzést is megosztok veletek. Az első találkozó a forZe – Winstrike kettős összecsapása lenne.


A forZe nagyon rossz formában van, ráadásul tegnap is némileg nevetséges módon szerepeltek a Loot.BET tornán. Az ESL ONE szériáját is nagyon rosszul kezdték meg, hiszen jelenleg 0-4-es mérlegük van, tehát képtelenek voltak mapot nyerni a lejátszott két mérkőzésükön. A Winstrike ezzel ellentétben nagyon jól indult, megnyerte mindkét mérkőzését, bár érdemes megemlíteni, hogy mindkét meccsen favoritnak számított a csapat. A Winstrike viszont meglepetést okozhat ma is, hiszen a csapatukat erősítő “El1an” (1,27), “Hobbit” (1,19) és “bondik” (1,14) is jobb mutatókkal rendelkezik, mint az orosz csapatban szereplő játékosok. A forZe-t erősítő “FL1T” a legjobb az oroszoknál, neki is 1,14-es mutatója van, viszont összességében a további négy játékos mutatója messze elmarad az előbb említett hármas mutatóitól.

A mostani mérkőzés BO3, ami azt jelenti, hogy két győzelemig tartó párharcot láthatunk. A forZe a 18., míg a Winstrike az 33. a CS:GO világranglistáján.

A forZe ugyan remek képességű játékosokból tevődik össze, ám a mostani felállás alapján ismét nagy esély van arra, hogy győzelem nélkül maradjanak. (Fotó : ESL.com)

A csapatok helyezésére véleményem szerint nem szabad adni, hiszen itt a top30 körüli csapatok bármikor képesek akár a top5-ben szereplő együttesek dolgát is megnehezíteni. Itt leginkább a formai különbségekre, ill. a csapatok mutatóira szabad hagyatkozni, amelyek alapján jelenleg jobb a Winstrike. Aztán ott van az a tényező is a mapokat tekintve, hogy a Winstrike nagyon magas előnyt élvez öt mapon is. Ebből akár kisülhet egy 3 mapos mérkőzés is, ám bőven reális lehet egy 0-2-es Winstrike győzelem is. A csapat jobb értékekkel rendelkezik D2, Nuke, Train, Overpass és Vertigo-n is. Míg a forZe egyedül Infernon lehetne kiemelt előnyben, ám a Winstrike ezt a mapot törli szinte minden egyes meccsén elsőként. A Mirage is egy érdekes pont lehet, hiszen ott jobb a mutatója a forZe-nak, ám ott sincs akkora különbség a felek között. Egy szó, mint száz a Winstrike keretét erősítő játékosok jelenleg jobb mutatókkal rendelkeznek, formailag is nagyon egyben van a csapat, ráadásul a mapok esetében is egyértelmű előnyt élvez az együttes. Úgyhogy számomra minden arra utal, hogy itt a Winstrike ma nyerni fog. Csökkent a csapat sikerére a szorzó, ami az előzmények tudatában egyáltalán nem meglepő, de még mindig a 2,00-ás szorzó igencsak kedvező opciónak tűnik. Úgyhogy alacsony téttel ugyan, de bátran ajánlom a mérkőzést fogadásként.

forZe – Winstrike Fogadási határidő : 15:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Winstrike (Győztes) 2,00 Rizikós ajánlás
2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: