b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ESL ONE : fnatic – NiP – 05/09 18:30

A második elemzésemben egy igazi klasszikust emelnék ki, hiszen a fnatic és a NiP mérkőzik meg egymással. Amit kijelenthetünk, hogy mindkét csapat nagyon jó formában van, viszont most a jóval rutinosabb fnatic van győzelmi kényszerben.


Az elemzést itt nagyon részletesen is megírhatnám, viszont nem szeretnék nagyon belebonyolódni, hiszen két svéd csapatról beszélünk, akik köztudottan a világ legjobbjai közé tartoznak. A NiP esetében volt egy fiatalítás és a vezetőség döntése beigazolódni tűnik, hiszen a régi NiP csapat nem tud teljesíteni a Dignitas színeiben. Ezzel ellentétben a NiP a mostani tornán már biztos továbbjutó szerepben díszeleg, hiszen hat mérkőzéséből, ötször nyerni tudott a csapat. A fnatic ezzel ellentétben 50%-os mutatóval rendelkezik és 3-3-as mérlegük van. Egyrészt azért is érdekes ez a mostani mérkőzés, hiszen a NiP “kicseszhet” a riválisával, hiszen egy esetleges nyereséggel, nagy esélye van a Heretics-Team Vitality párosítás győztesének a továbbjutásra. Persze egyáltalán nem ilyen egyszerű a képlet, ám ez egy igencsak érdekes tényező. A csapatok egyébként 2020-ban már kétszer is találkoztak és rendre 2-1-es fnatic győzelemmel zárultak a mérkőzések. A csapatok közel azonos teljesítményű játékosokból tevődnek össze, bár a mérkőzés legerősebb statisztikai mutatóival rendelkező játékosa jelenleg “Plopski”, aki a NiP-et erősíti. Rajta kívül a csapatban hárman is 1,10-es ratinggel rendelkeznek, ill. “twist” is 1,07-es mutatóval rendelkezik. A fnatic csapatában “Brollan” a legjobb jelenleg (1,13), viszont a rutinos “KRIMZ” és “flusha” is 1,10-es mutatóval rendelkezik. A mezőnyből egyedül “Golden” lóg ki, hiszen neki 0,96-os mutatója van.

A mostani mérkőzés BO3, ami azt jelenti, hogy két győzelemig tartó párharcot láthatunk. A fnatic a 2., míg a NiP a 13. a CS:GO világranglistáján.

Amennyiben ma veszít a fnatic, szinte garantált, hogy kiesnek a tornáról. (Fotó : dreamhack.com)

A játékosok teljesítménye alapján tehát némi előnyt élvezhet a NiP. A mapok alapján viszont egyáltalán nincs meg ez az előny, sőt a fnatic 5-2-es felállásban vezeti a mapokat. A NiP mérkőzéseit szinte rendre követtem, többet élőben is láttam és a mostani csapat ténylegesen képes lehet nagyon szép eredményeket elérni. A mapok alapján Overpass-on és Vertigo-n lehet hatalmas előnye a NiP-nek és mivel ezen mapok egyike adott lehet a választásnál, engem nagyon meglepne, ha nem nyerene a csapat legalább egy mapot. Egy szó, mint száz a fnatic győzelmi kényszerben fog szerepelni és ez akár a játékukat is befolyásolhatja. Érdemes persze megemlíteni azt is, hogy ezen játékosok már rég megszokták a hasonló “terheléseket”. Egyszóval ma hasonlóan teszek, mint tegnap. Bízom a statisztikai rendszerünk előrejelzésében, ami a 2,5 map feletti opció lenne, viszont a 2-1-es végeredményt is megpróbálom, amelyre 3,45-ös szorzóért cserébe lehet fogadást kötni a legtöbb fogadóirodában.

fnatic – NiP Fogadási határidő : 18:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
2,5 felett (Összesített mapok) 1.90 Rizikós ajánlás
2,5 egység
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
fnatic 2-1 (Pontos map eredmény) 3.45 Végeredmény
1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: