b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ESL ONE : fnatic – Heretics – 04/29 18:30

A mai nap sem fogok meglepetést okozni és mivel játszik a Heretics, óriási hibának érezném, ha nem favorizálnám őket. A mai riválisuk a fnatic lesz, akik ismét a CS:GO világ “trónján” ülnek.


Ami azt illeti láttam a fnatic tegnapi mérkőzését is és engem egyáltalán nem győzött meg a csapat. A Heretics ezzel ellentétben óriásit ment és az utolsó pillanatokban “Maka” és “kioShiMa” hozta a franciák számára a győzelmet. A fogadóirodák továbbra is leírják a francia csapatot, pedig a mostani párosításban ismét van három olyan map is, ahol esélyes lehet a Heretics. A fnatic esélyei leginkább négy mapon várható és ennek ismeretében a Heretics ma is képes lehet egy jó pickeléssel meglepetést okozni.  Amit szintén érdemes megemlíteni, hogy a Heretics eddig hibátlan mérleggel rendelkezik az ESL ONE kiírásában, míg a fnatic már két vereséget is számlál, ill. minden egyes lejátszott mérkőzésén bukott legalább egy mapot az ellenfelei ellen. Ennek ismeretében nem is értem a fogadóirodák szorzóit, de az ilyen helyzetekre mondom azt, hogy a hülyének is megéri rá fogadni.

A mostani mérkőzés BO3, ami azt jelenti, hogy két győzelemig tartó párharcot láthatunk. A Heretics a 30., míg a fnatic az 1. a CS:GO világranglistáján.

A Heretics “Nivera” érkezésével egyre jobb eredményeket ér el és itt az ESL ONE szériájában eddig két meglepetést okoztak már. A mérkőzést véleményem szerint most is rosszul “árazták” be a fogadóirodák. (Fotó : fraglider)

A helyezések számomra továbbra sem mérvadóak és látva a mapokon, ill. az előző mérkőzéseken nyújtott teljesítményeket a fnatic csapatát most sem érzem annyira esélyesnek, ahogy azt az irodák várják. Aztán ott vannak a játékosok, akik a statisztikai mutatóik alapján magasan verik a svéd csapatot. A Heretics csapatában szereplő “Maka”, “Lucky” és “Nivera” is jobb értékekkel rendelkezik, mint a svéd csapat legjobbja “KRIMZ”. Ez a hármas pedig ma döntően befolyásolhatja a mérkőzést, ráadásul az erőviszonyokat tekintve jelen állás szerint jóval erősebb a Heretics. Egy szó, mint száz számomra minden tényező arra hajaz, hogy legalább egy mapra jó lesz a francia csapat, úgyhogy a statisztikai rendszerünkben látható ajánlást (Heretics +1,5) 2,5 egységgel ajánlom fogadásként

fnatic – Heretics Fogadási határidő : 18:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Heretics +1,5 (Hendikep) 1,90 Rizikós ajánlás
2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: