b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ESL ONE : FaZe – NiP – 05/13 16:30

A mai nap egyetlen egy mérkőzés került kielemzésre, méghozzá a FaZe – NiP párosítás.


Őszintén szólva erre a mérkőzésre már vasárnap felhívtam a figyelmet és nagyon meglepne, hogy a mostani ESL ONE két legjobb formájában lévő együttese nem teljesítene nagyon jól. Ami elmondható, hogy a “Niko” által fémjelzett FaZe nagyon szépen zárta a selejtezőket, hiszen rég volt ilyenre példa, hogy egy együttes 8/8-as mutatóval abszolválja a selejtezőt. Ezt pedig a csapat megtette, bár “Niko” nélkül ez teljesen elképzelhetetlen lett volna. Ami szintén megsüvegelendő, hogy a NiP sem futott gyenge szériát és szinte az összes meccsén nyerni tudott a csapat, vagy ha vereséget is szenvedett, akkor is nyert legalább egy mapot, úgyhogy ez a favorizált opció esetében mindenképp egy pozitívum. A csapatokat tekintve tehát “Niko” a legjobb statisztikai adatokkal rendelkező játékos és összességében elmondható, hogy a FaZe-t erősítő “coldzera” és “broky” jobb mutatókkal rendelkezik, mint a NiP csapatát erősítő legtöbb játékos. A NiP húzóneve “Plopski”, viszont érdemes megemlíteni, hogy a svéd csapat inkább csapatként dominál. Ami mindenképp pozitívum esetükben, hogy minden játékos legalább 1,06-os ratinggel rendelkezik, míg a FaZe csapatában példának okáért “olofmeister” továbbra is kilóg, hiszen neki “csak” 0,93-as ratingje van.

A mostani mérkőzés BO3, ami azt jelenti, hogy két győzelemig tartó párharcot láthatunk. A FaZe a 7., míg a NiP a 11. a CS:GO világranglistáján.

Niko stratégiáján ma is sok fog múlni és jelenleg a FaZe számít az esélyesnek. Viszont nem szabad elfelejteni, hogy a NiP végre kezd összeállni és elég magabiztos teljesítménnyel abszolválták ők is a selejtezőt. (Fotó : hltv)

Látható a csapatok helyezése alapján, hogy nagyon közel állnak egymáshoz a felek. A mapok esetében nagyon biztató a helyzet, hiszen a tipikus három-hármas felállást láthatjuk. A FaZe D2, Mirage és Nuke-n lehet viszonylagos előnyben, míg a NiP Inferno, Overpass, Vertigo trión verheti meg a FaZe csapatát. Ami azt illeti mindkét csapat esetében adott a helyzet, hiszen a NiP nem kedveli túlzottan D2-t, míg “Niko” általában Vertigot törli elsőként a választási lehetőségek közül. Ebben az esetben kijelenthetjük, hogy négy mapra szűkülnek a választási esélyek, viszont látva az eddig elért eredményeket én szerintem Mirage és Overpass duón fognak megmérkőzni a felek. A NiP ahogy már a fnatic elleni elemzésemben is említettem, egy “vérfrissítésen” ment keresztül és a mostani ESL ONE tornán mutatja már azt a csapat, amit várt tőlük a közönség és a vezetőség egyaránt. Engem nagyon meggyőztek a fnatic ellen is, viszont a fejemben ott van az a tényező, hogy milyen magabiztossággal abszolválta a selejtezőt a FaZe. Ez köztudott, hogy leginkább “Niko” tapasztalatának és stratégiai készségének tudható be, ill. azt sem szabad elfelejteni, hogy a jelenlegi CS:GO közösségben nem nagyon tudunk ilyen teljesítményű irányítót kiemelni. A felek legutóbb a Blast Premier Spring Series-ben találkoztak és akkor magabiztos győzelmet aratott a FaZe. Bár itt megemlíteném, hogy akkor még egyáltalán nem volt ilyen jó formában a NiP. Mivel sokszor hangoztatom ezt, hogy a megérzéseknél jobb “tipp” nincs, így most teljes egészében hallgattam a megérzéseimre, ezt pedig a statisztikai rendszerünk előrejelzése csak megerősítette. Úgyhogy a fogadásom alapja a 2,5 map feletti opció lenne, amelyet most is alacsony téttel ajánlok fogadásként. Megkérnélek, hogy figyelj oda az ajánlott tétekre és ne bosszankodj, ha esetlegesen vesztes lesz egy 1,80 fölötti szorzóval ellátott opció, hiszen “magasabb a rizikót” vállalunk ezen opciókkal. Lehetne 1,30-1,50-es szorzókra fogadni és hozni egy 75-80%-os találati arányt, de nem lenne meg a kellő eredményessége. Próbálj meg hosszú távban gondolkodni és tartsd be a bankrollt, ami a 150 egységes felosztást jelenti.

FaZe – NiP Fogadási határidő : 16:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
2,5 felett (Összesített mapok) 1.83 Rizikós ajánlás
2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: