b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ESL ONE : Dignitas – NiP – 04/24 18:30

Túl sok a klasszis a csapatban, ennek ellenére a Dignitas eredményessége messze elmarad. (Fotó : Dreamhack.com)

A mai kínálatból két mérkőzés kerül favorizálásra. Ami az első találkozót illeti egy igazi “csoda” ez a meccs, hiszen ilyenre nem sűrűn volt eddig példa a CS:GO történetében. A mérkőzésen a régi NiP (Dignitas), találkozik az új NiP csapatával.


Tegnap láthattuk, hogy játszik a Dignitas. Azért valljuk be, hogy végig sikerült a svéd klasszisokkal, ill. a norvég “hallzerkkel” megerősített csapatnak megszorítani az amúgy jó formában lévő francia Hereticszet. A mostani mérkőzés több szempontból is érdekes, hiszen a mostani NiP játékosok döntő többsége a “f0rest”, “GeT_RiGhT” duó játékán nőtt fel és ennek ismeretében könnyen ismerhetik a “klasszisok” játékát/tudását. Ám ez közel sem ilyen egyszerű, hiszen ugyanez elmondható az előbb említett duóról is, akik “twist”, “Plopski”, “Lekr0” és “REZ” játékát minden oldalról ismerhetik, hiszen egy nem rég megjelent interjú alapján több alkalommal is “f0rest” tanította ezen játékosokat, ill a duóval több alkalommal is együtt játszottak, gyakoroltak. Ami miatt szintén érdekes a mostani találkozó, hogy a játékosok jó kapcsolatot ápolnak egymással és ilyen alapon ténylegesen bármi megtörténhet a párosítás mérkőzésén. Az, hogy a régi NiP-esek fejtörést fognak okozni, az amúgy viszonylagosan jól teljesítő jelenlegi “NiP” fiataljainak, szinte garantált. Az szintén egyértelmű tényező, hogy amíg ment tegnap “hallzerknek”, addig esélye se sok volt a Hereticsnek, viszont ahogy a norvég játéka gyengült, úgy esett szét a Dignitas játéka is. Azt is érdemes megemlíteni, hogy mind a három mapon tegnap az utolsó körökig tartott a felek közti párharc és a Dignitasból leginkább “GeT_RiGhT” volt számomra az egyik legmeggyőzőbb.

A mostani mérkőzés BO3, ami azt jelenti, hogy két győzelemig tartó párharcot láthatunk. A Dignitas a 44., míg a NiP a 13. a CS:GO világranglistáján.

Túl sok a klasszis a csapatban, ennek ellenére a Dignitas eredményessége messze elmarad. Viszont ma a régi “Nip” az új “NiP” csapatával találkozik, ami véleményem szerint meglepetéseket fog tartogatni a nézők számára. (Fotó : Dreamhack.com)

Aztán érdemes megnézni a csapatok összehasonlítását is a játékosoktól, a mapokon át. A játékosok esetében nem árulok azzal zsákbamacskát, hogy “hallzerk” a mérkőzés legjobb mutatóival rendelkező játékosa. Ő továbbra is a 2,0-ás ratingen belül 1,21-es mutatóval rendelkezik, ami az egész CS:GO mezőnyben ténylegesen a top10-be helyezi őt és nagyon ritka, hogy valaki ilyesfajta magas mutatóval rendelkezzen. Aztán ott van a fentiekben említett svéd klasszisduó, akik jobb mutatókkal rendelkeznek, mint a NiP négy játékosa. A NiP esetében viszont kiemelhető, hogy minden játékos 1,00-ás rating felett áll, míg a Dignitas két gyenge pontja “friberg” és “Xzit” ezen határ alatt helyezkedik el. Ezzel úgymond igazi fifti-fifti mérkőzésnek tűnik ez a párharc. A mapok esetében sem lehet azt kijelenteni, hogy a NiP-nek olyasfajta előnye lenne, amire a fogadóirodák is számítanak. Amin a NiP-nek előnye lehet az Overpass lehet, viszont a többi mapon ténylegesen ki-ki mérkőzést láthatunk. Egyszóval olyan magas szorzót kínálnak a régi NiP-re mostani nevükön Dignitas, hogy ezt egyszerűen nem lehet kihagyni. Én szerintem napközben ez a piac beszakad, tehát aki tud fogadjon a délelőtti órákban a mérkőzésre. A Dignitas játékosai ténylegesen ismerhetik a mostani riválisuk összes játékosának erősségét, gyengeségét, vagy épp gondolkodását. Több alkalommal is együtt tréningeztek, együtt játszottak ezek a svéd játékosok és őszintén szólva a mostani “f0rest” és “GeT_RiGhT” duó megeszi ezeket a fiatalokat. Nagyon remélem, hogy “hallzerk” is jó formát fog ki és ha ez a hármas pörögni fog, akkor egy map szinte biztos,de akár a győzelem is adott lehet számukra. Úgyhogy a fogadásom alapja egy hendikep opció lenne, ami a Dignitas +1,5-re vonatkozna.

Dignitas – NiP Fogadási határidő : 18:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Dignitas +1,5 (Hendikep) 1,83 Rizikós ajánlás
2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: