b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ESL ONE : Copenhagen Flames – mousesports – 05/10 18:30

A mai nap egyetlen mérkőzés kerül kielemzésre, ill. a találkozón kívül még további három mérkőzés lett fogadásra ajánlott. Úgyhogy összességében négy opcióra ajánlott a mai nap fogadást kötni.


Tegnap a Heretics meglepett, ill. a fnatic nem várt veresége miatt veszteséggel zártunk. Ha minden a statisztikák szerint alakul gyönyörű profitot érhettünk volna el, de sajnos nem úgy alakultak a találkozók. Új nap, új kezdet.. A mostani mérkőzésen őszintén szólva ismét nem értem a fogadóirodák szorzóit, főleg annak ismeretében, hogy milyen formában játszik a mousesports. Annyi biztos, hogy az egyik “kedvenc” csapatom ellen megyek ma, hiszen a mostani formájuk alapján nagyon erőltetett a mousesports és vélhetően a legutóbbi ESL PL 11 kivett a csapatból némi erőt. Persze hülyén hangzik az ilyen kifejezés, de érdemes megtekinteni az ESL ONE-on elért eredményeket, ugyanis a mousesports hat mérkőzéséből, mindössze kettőt nyert meg és már nincs is esélye a továbbjutásra. Ezzel kijelenthetjük, hogy az ESL PL 11 döntősei nem lesznek ott a rájátszásban. Meglepő? Igen..

A mostani mérkőzés BO3, ami azt jelenti, hogy két győzelemig tartó párharcot láthatunk. A Copenhagen Flames a 36., míg a mousesports a 4. a CS:GO világranglistáján.

“fr0zen”-ék a legutóbbi ESL PL 11 döntője után elég rossz formába kerültek és a továbbjutásra már nem maradt esélyük, így könnyen “leadhatják” a számukra tét nélküli mérkőzést. (Fotó : esl)

Többször kiemeltem már, hogy nem nagyon számítanak a helyezések és inkább érdemes a formákra alapozni a tornákon. Márpedig ez alapján a Copenhagen Flames egyértelmű előnyt élvez, ugyanis a csapat három mérkőzést nyert, ill. ezenkívül minden egyes meccsén nyert legalább egy mapot az ellenfelei ellen. Érdemes kiemelni a legutóbbi FaZe elleni mérkőzésüket, ahol a remek formában lévő csapat ellen is képesek voltak behúzni a mapjukat. Ha már mapok, akkor kijelenthető, hogy a mostani felállásban összességében két mapon fogható a mousesports, ez pedig az Inferno/Overpass kettős lenne. Infernon nagyon masszív a Copenhagen, de Overpasson is olyan előnye lehet a mousesportssal szemben a csapatnak, amelyet könnyen kihasználhatnak. A mousesports leadere “karrigan” nem lesz tehát könnyű helyzetben, hiszen olyan mapot kell az első körben bannolni, ahol vélhetően megverné őket a CPF. A mouse ezenkívül viszont előnyt élvez Vertigon, Trainen, Nuke-n, Mirage-on és D2-n is. Ha pickeket nézem, vélhetően ha bent maradnak a pályák, akkor a CPF esetében a kiemelt két pálya, míg a mouse esetében D2, Train duó lehet a befutó. A mérkőzés legjobbja “Farlig”, aki a Copenhagen csapatát erősíti, viszont kijelenthető, hogy a csapatok teljesítménye alapján közel azonos erősségű játékosok fognak egymással megmérkőzni. Egy szó, mint száz a Copenhagen eredményei engem meggyőztek. Nem favorizáltam a tornán a csapatot, viszont most egyetlen map győzelemmel bebiztosítanák a helyüket, hiszen a mögöttük lévő North a G2 csapatával mérkőzik meg és a G2 győzelmi kényszerben van. Úgyhogy, ha minden a jelenlegi formák, a mapokon nyújtott eddigi eredmények alapján alakul, akkor a CPF képes lehet egy mapot nyerni, de akár a mérkőzést is megnyerni. Ráadásul ott van az a tényező is, hogy a mousesports számára teljesen mindegy, hogy alakul a mérkőzés. Úgyhogy a statisztikai rendszerünkben látható +1,5 hendikep opciót favorizálnám, magas téttel.

Copenhagen Flames – mousesports Fogadási határidő : 18:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Copenhagen Flames +1,5 (Hendikep) 1,57 Biztonságos ajánlás
5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: