b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ESL ONE : Cloud9 – Team Envy – 05/06 22:00

A mai nap folyamán két találkozót emeltünk ki a kínálatból. Egy elemzés és egy fogadásra ajánlott mérkőzésről beszélünk és az elemzésünk esetében a Cloud9 – Envy párharc került górcső alá.


A mérkőzéssel kapcsolatosan érdemes megemlíteni, hogy két igencsak hasonló képességű csapat fog egymással találkozni. A Cloud9 némileg szerencsés volt, hiszen az Orgless kiszállt az ESL ONE tornáról és így egy mérkőzéssel kevesebbet kellett játszani a csapatnak. Amit a négy mérkőzés alatt nyújtottak véleményem szerint nagyon gyenge teljesítmény volt, ám az erőviszonyok, ill. a helyezések alapján ők számítanak a a mostani mérkőzés esélyeseinek. Pedig az Envy nagyon magabiztosan játszott a selejtezőben és minden egyes mérkőzésén nyert legalább egy mapot a csapat, pedig az ellenfelek között volt egy Team Liquid, MiBR és egy FURIA is. Ezen csapatok pedig a jelenlegi formájukban jóval erősebbek, mint a Cloud9. A cloud meccseit többször favorizáltam már és nem is olyan rég pont a Gen.G ellen fogadtunk a csapatra és akkor is a 2,5 map feletti opciót favorizáltam. A csapatok esetében érdemes kiemelni, hogy az Envy-t erősítő “MICHU” a mérkőzés legjobbja, ill. őt követi a ranglistán “Calyx”, aki szintén a csapatot erősíti. Ám ezen kívül a Cloud9 csapatát erősítő “Sonic”, “oSee”, “floppy” és “motm” is jobb értékekkel rendelkezik, mint az Envyben szerepelő további három játékos. Egyszóval egy igazi ki-ki mérkőzés a mostani a játékosok teljesítményei alapján.

A mostani mérkőzés BO3, ami azt jelenti, hogy két győzelemig tartó párharcot láthatunk. A Cloud9 a 20., míg az Envy a 29. a CS:GO világranglistáján.

A Cloud9 szerencsésnek érezheti magát, hogy kiharcolta a továbbjutást. Most viszont egy kiváló formában lévő együttes ellen kellene megtenniük ugyanezt. (Fotó : ESL.com)

Természetesen most sem lehet elvonatkoztatni a mapokon nyújtott teljesítményektől, amely alapján kijelenthető, hogy a Cloud9 jobb mutatókkal rendelkezik, ám a banolásnál komoly problémáik lehetnek, hiszen Mirage az általános törlési opciójuk, ám Nuke-n borzasztó erős az Envy. Úgyhogy mindenképp egy izgalmas mérkőzés lehet a mostani, hiszen az Envy jelenleg formailag jobb, ráadásul a mapok esetében is adott számukra az esély, hogy behúzzanak legalább egy pályát. A Cloud9 egyébként elég nagy előnnyel rendelkezik Overpass, Inferno, D2 trión, ill. Trainen megközelítőleg hasonló mutatókkal rendelkeznek a csapatok, ám a Cloud9 jóval több mérkőzést játszott ezen a pályán. Az egymás elleni eredmények is igencsak beszédesek, hiszen 2020-ban a csapatok háromszor is találkoztak és mindhárom alkalommal három mapon tudtak dűlőre jutni. Ebből egyszer nyert az Envy, kétszer a Cloud9. A forma számomra a mérvadó, így nagyon merész döntésnek érezném a Cloud9-re való fogadást. Az Envy jóval jobb csapatok ellen hozott legalább egy mapot, úgyhogy mindenképp bizakodó vagyok és a 2,5 map feletti opcióra ajánlok fogadást.

Cloud9 – Team Envy Fogadási határidő : 22:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
2,5 felett (Összesített mapok) 1,90 Rizikós ajánlás
2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: