b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ESL ONE : Astralis – Heretics – 05/02 18:30

A mai nap sem fogok meglepetést okozni és mivel játszik a Heretics, óriási hibának érezném, ha nem favorizálnám őket. A mai riválisuk az Astralis lesz, akik továbbra is a CS:GO világ dobogójának a harmadik lépcsőfokán ülnek.


Ami azt illeti mindkét csapat mérkőzéseit kiemelt figyelemmel követtem és őszintén szólva továbbra sem értek egyet a fogadóirodákkal. A Hereticset eszméletlen, hogy mennyire lenézik szinte minden fordulóban, pedig a csapatuk teljesítményileg most is jobb, mint a riválisuk. Ugyanezt leírtam pár nappal ezelőtt a fnatic elleni mérkőzésükön is, akkor is a világranglista első helyezett rendkívüli módon megizzadt a francia csapat ellen és most is reális értéket látok, akár az underdog csapat győzelmében. Ha már csapatok, érdemes megemlíteni, hogy a belga származású “Nivera” (“Scream” öccse) a mérkőzés legjobb statisztikai adataival rendelkező játékosa. Niverával kapcsolatosan szintén fontos kiemelni, hogy nem is olyan rég az angol szakértők már szóba hozták az Astralis csapatával, hiszen a vezetőség változásokat szeretne eszközölni és példának okáért “dupreeh”, vagy “gla1ve” játékával nem számolnának. Erről ma biztos lesz téma a felvezetőkben, vagyis én biztos megemlíteném a belga tehetséget, de térjünk is vissza a mérkőzéshez. Az Astralis legjobbja “device”, aki 1,19-es ratinggel rendelkezik,  viszont rajta kívül a többi játékos 1,0 és 1,13 közötti értékekkel rendelkezik. Na most a Hereticsnél van két további játékos “Niverán” kívül, akik jobb értékekkel rendelkeznek, mint az Astralis négy játékosa. Személy szerint “Maka” és “Lucky” lenne a két játékos, viszont rajtuk kívül még “kioShiMa” is igencsak kiemelhető, hiszen ő az aki szinte minden meccsen képes meglepetéseket okozni. A csapat egyedüli gyenge láncszeme “xms”, aki 1,00-ás ratinggel rendelkezik, viszont esetében is érdemes kiemelni, hogy pont a fnatic ellen a Heretics húzóembere volt a játékos.

A mostani mérkőzés BO3, ami azt jelenti, hogy két győzelemig tartó párharcot láthatunk. A Heretics a 30., míg az Astralis az 3. a CS:GO világranglistáján.

A Heretics “Nivera” érkezésével egyre jobb eredményeket ér el és itt az ESL ONE szériájában eddig két meglepetést okoztak már. A mérkőzést véleményem szerint most is rosszul “árazták” be a fogadóirodák. (Fotó : fraglider)

A helyezések számomra továbbra sem mérvadóak és látva a mapokon, ill. az előző mérkőzéseken nyújtott teljesítményeket az Astralis esetében, egyáltalán nem annyira biztos a fogadóirodák által kínálat 1,16-os szorzó. A Heretics ugyanis jobb értékekkel rendelkezik Nuke, D2, Vertigo, Overpass és Mirage-on is. Az-az ott van számukra a kínálat bősége a választás esetében és véleményem szerint ma megfelelően felfognak készülni a dán riválisuk elleni mérkőzésre. A Heretics számomra egy üde színfoltja a CS:GO világnak és ténylegesen elmondható, hogy itt a top30-on belül már nincsenek “tuti” győzelmek, főleg interneten keresztül, ahol jóval kevesebb nyomás helyeződik a kisebb csapatokra. Egyszóval adottak a mapok, adottak a játékosok teljesítményei, ill. ott van az a tényező is, hogy “Nivera” éghet a vágytól, hogy bizonyítson annak a csapatnak, akivel szóba hozták. Úgyhogy én nagyon bizakodó vagyok, az utóbbi fogadásainkat rendre “zöldítette” a Heretics és remélem, hogy most is megteszik az Astralis ellen. A fogadásom esetében a statisztikai rendszerben látható opciót favorizálnám, ami a Heretics +1,5 hendikep opció lenne. Gondolkodtam azon, hogy behúzom egy kisebb egységgel a Heretics győzelmét is, viszont szeretném javítani a tegnapi botlásom, úgyhogy nincs kockázat és remélem, hogy ismét sikerül egy több napos nyerőszériát kialakítanunk!

Astralis – Heretics Fogadási határidő : 18:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Heretics +1,5 (Hendikep) 2,00 Rizikós ajánlás
2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: