b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ESL ONE : Astralis – fnatic – 04/25 15:00

A mai nap egy mérkőzés került kiemelésre, méghozzá egy kora délutáni találkozóról beszélhetünk, ahol a CS:GO világranglista második, ill. harmadik helyezettje méri össze erejét.


Ami azt illeti most sem tudok egyetérteni a fogadóirodák szorzóival, hiszen a legtöbb helyen 1,50-1,60-as szorzóhatár között ajánlják az Astralis sikerét. Ugyan várható a dán csapat győzelme, ám az a fnatic fog ellenük szerepelni, amely csapatot igencsak erős svéd játékosok alkotják, ráadásul az összehasonlítások alapján inkább a fnatic felé dől az a bizonyos mérleg nyelve. Ha már összehasonlítások akkor essünk is neki. A játékosok esetében “device” a legjobb statisztikai adatokkal rendelkező játékos, ő pedig köztudott, hogy az Astralis csapatát erősíti. Neki az összesített ratingje 1.18-as értéket mutat. Ezt leszámítva viszont a további játékosok mutatója szinte rendre megegyezik, van ahol a fnatic játékosok jobbak, van ahol az Astralis játékosai rendelkeznek jobb mutatókkal. A sorból egyedül “Golden” lóg ki, aki 0,98-as ratinggel rendelkezik.

A mostani mérkőzés BO3, ami azt jelenti, hogy két győzelemig tartó párharcot láthatunk. Az Astralis a 2., míg a fnatic a 3. a CS:GO világranglistáján.

A fnatic játékosok ma is megnehezíthetik a fogadóirodák által favorizált Astralis csapatának dolgát. Annyi biztos, hogy a dánoknál van egy kisebb belső feszültség, míg a fnatic győzelmi kényszerben van. Az izgalom szinte garantált.. (Fotó : dreamhack.com)

Ami egyértelmű, hogy két igencsak összeszokott csapatról beszélünk, ám kiemelendő két kulcsfontosságú tényező is a csapatok esetében. Az első ami számomra érdekes, hogy az Astralis “vezetőség” nem elégedett a csapat teljesítményével és most egyfajta “bevásárlást” tartanak, ahol a Heretics csapatát erősítő “Nivera” játékára is igényt tartanának. Jelenleg egyébként a csapatot hat játékos erősíti, tehát igencsak érdekes tényező lesz az, hogy vajon kik azok, akikkel nem elégedett a csapat vezetősége. Mivel komoly pénzösszegeket keresnek ezek a játékosok, ill. itt ilyen szinten már a szponzori bevételek, a tornákon való szereplések, a győzelmekért járó bónuszok és egyéb juttatások hatalmas összegeket alkotnak, így egyértelmű, hogy hatalmas teher lehet a játékosokon. Ez számomra egy olyasfajta tényező, ami szerintem döntően befolyásolhatja az Astralis játékosok teljesítményét. A Complexity ellen engem egyáltalán nem győztek meg, de most térjünk is vissza a fnaticra. Ami a mapokat illeti a fnatic egyértelmű előnyben van, hiszen négy pályán is jobb mérlegük van. Ez a négy pálya pedig az ESL PL 11 szezonjában is megmutatkozott, hiszen a két együttes D2, Nuke, Infernon játszott és “meglepetésre” a fnatic nyert. Ha már pályák, akkor a fnatic D2, Nuke, Inferno és Mirage-on élvez előnyt, míg az Astralis Train, Overpass, Vertigo hármason van előnyben. Mivel adott a helyzet, hogy a feleknek meglehet a választási joga arra, hogy olyan pályán játszanak, ahol nagyobb előnyre tehetnek szert, ezért engem nagyon meglepne, ha 2-0-ra nyerne a fogadóirodák által favorizált Astralis. Ami biztos, hogy a felek ritkán játszanak unalmas mérkőzéseket és remélhetőleg a fnatic egy jó formát fog ki, ráadásul egyfajta győzelmi kényszer is van a svédeken, hiszen az előző mérkőzésükön kikaptak az ENCE-től. Egy szó, mint száz a mapok, a játékosok statisztikái, ill. az előző ESL PL 11 mérkőzés egy az egyben arra utal, hogy itt ma egyáltalán nem lesz könnyű dolga az Astralisnak. Követtem mindkét csapat mérkőzéseit az utóbbi időben és szerintem akár ma is egy meglepetés siker is benne lehet a találkozóban, ám megelégszem a 2,10-es szorzón kínált 2,5 map over opcióval, ami könnyedén “zöldülhet”.

Astralis – fnatic Fogadási határidő : 15:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
2,5 felett (Összesített mapok) 2,10 Rizikós ajánlás
2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: