b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ESL CS:GO : fnatic – mousesports – 04/12 16:25

A mérkőzéssel kapcsolatosan bejöttek a megérzéseim és ennek megfelelően a fnatic – mousesports mérkőzés került megrendezésre.


A találkozó több szempontból is igencsak izgalmas lesz és semmiképp sem lehet attól a tényezőtől elvonatkoztatni, hogy két remek formában lévő együttes fog megmérkőzni egymással. A fnatic esetében többször leírtam már, hogy nem a legjobb svéd játékosok alkotják a keretet, ám ennek ellenére egy nagyon masszív csapatról beszélhetünk. Nem is véletlen, hogy eljutottak a döntőig, bár azért nem sokak várták őket a fináléba. A mousesports esetében azért a látott eredmények alapján lehetett számítani arra, hogy eljutnak a fináléig és tegnap bizonyított is a csapat. Számomra több pozitív tényező is volt a mouse játékában, de ahogy frozen tüzelte a társait tegnap az eszméletlen volt. A mousesports egyik legjobbja D2-n 10-5-ös állásnál üvöltött és ezt követően a csapat szinte tökéletes támadójátékkal rukkolt elő és meg is nyerték a pickelt mapjukat. Aztán hozta a kötelezőt az Astralis a második pályán, viszont a harmadik mapot (Nuke) 16-12-re hozta a mousesports. Ezzel az általam favorizált és kedvelt két csapat mérkőzhet meg egymással a döntőben. Ami ezen némileg meglepő, hogy ilyen ritkán fordul elő az ESL történetében, hiszen az ESL 10. szériájában is ez a két együttes találkozott egymással. A mousesports csapatában lévő frozen/ropz duó ismét a párosítás legerősebb statisztikai adataival rendelkező játékosai. Ám rajtuk kívül a fnatic öt játékosa jobb értékekkel rendelkezik, mint a mousesports maradék három játékosa. Teljesen déjà vu érzésem van, hiszen az Astralis ellen ugyanez volt a felállás és ugyanezt írtam le. Ami egyértelmű, hogy a fnatic talán az utóbbi évek egyik legjobb formáját hozta és példának okáért a NaVi ellen 2-0-ás magabiztos győzelemmel jutottak a fináléba. A két együttes a tornán már találkozott egymással és akkor 2-0-ra nyert a fnatic. Ezt megelőzően viszont az ESL 10. szériájának döntőjében mérkőztek meg a felek és akkor 3-0-ra nyert a mousesports.

A mérkőzéssel kapcsolatosan fontos kiemelni, hogy az nyeri meg a döntőt, aki három győzelmet ér el a mapokon.

AZ ESL 10. szériájának döntőjében forzen kimagasló teljesítményt nyújtott és magabiztos győzelmet arattak a fnatic ellen, hiszen 3-0-ra nyertek. Ma is kiveheti a fiatal játékos a mousesports sikeréből, vajon megnyerik a mostani kiírás fináléját is? (Fotó : ESL.com)

A mapok esetében egyértelműen a mousesports van fölényben. A mousesports jobb eredményekkel rendelkezik D2-n, Mirage-n, Trainen és Vertigon is. A fnatic viszont Infernon, Nuken és Overpasson rendelkezik jobb értékekkel. Ami egyértelmű, hogy a felek “banolásai” döntőek lehetnek. Véleményem szerint a mousesports Infernot fogja törölni, hiszen itt egyáltalán nem megy nekik se a védekezés se a támadás, de épp az Overpass is benne lehet, hiszen itt  az utóbbi 3 hónapban egyetlen egyszer sem játszottak. A fnatic viszont nincs ilyen egyzerű helyzetbe, hiszen D2 specialisták ugyan, ám a mousesports tegnap is megmutatta, hogy T-ben egyszerűen nehéz ellenük védekezni, ráadásul a mouse sokkal jobb értékekkel rendelkezik ezen a pályán. Trainen se sok esélyt adok a fnaticnak és Vertigon is komoly problémákba ütközhetnek. Ennek értelmében van két olyan map, ami biztosan bent fog maradni a kínálatban és ezen a két mapon egyértelmű nagyobb esélye lehet a mousesportsnak. Azt sem szabad elfelejteni, hogy Nuke-n az összesített mutatók alapján jobb a mousesports mutatója, hiszen a fnatic mindössze 4 alkalommal játszott ezen a pályán és így van 75%-os mérlegük, míg a mousesports 11 mérkőzés után rendelkezik 64%-os mutatóval. Aztán ott van az a tényező, amit a szakértők is egyértelműen közöltek, hogy a mousesports játékban van, ill. jelenleg morálisan is lehet némi fölényük, hiszen tegnap egy óriási mérkőzést hoztak és igencsak magabiztosan teljesítettek pl. Nuke-n. Ugyan megoszlanak a vélemények, viszont én úgy érzem, hogy egy végletekig kiélezett mérkőzésen a mousesports számára van esély a győzelemre. A mousesports ahogy mondtam is a választások esetében előnyben van, hiszen van három olyan pályájuk is, ahol jobb mutatókkal rendelkeznek, mint riválisuk. Azt sem szabad elfeledni, hogy az ESL 10. szériájának döntőjében azt a 3-0-ás sikert Mirage, Train, Inferno trión érték el és rendre 4, vagy 5 körrel nyertek a fnatic ellen. A mostani kiírásban azt a Nuke/Inferno duót én inkább elfelejteném, hiszen jól választott a mousesports és lényegében kényszerhelyzetbe került a mouse, így becsapós lehet az ott látott eredmény. Most pedig több pályán kellene kimagaslót nyújtania a fnaticnak, ami azért egyáltalán nem ilyen egyszerű. Egy szó, mint száz én bízom a ropz/frozen duóban, ill. a tegnap kimagasló teljesítményt nyújtó woxicban és a meglepetés erejével bíró chrisj-ben. A csapat ugyan némi hátrányt szenved, hiszen karrigan nagyon, de nagyon rossz formában van, viszont mindent egybevéve számomra minden a mousesports sikerére hajaz. Bízom benne, hogy egy izgalmas döntőt láthatunk, amelyre készülni fogok élő tippekkel is, hiszen a pickek után könnyebb lesz reális képet alkotni a mérkőzésről, ám így itt a délelőtti órákban sima mousesports sikert várok és a tippem egy 3-1-es győzelem lenne.

fnatic – mousesports Fogadási határidő : 16:25
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
mousesports (Győztes) 1,68 Rizikós ajánlás
2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: