b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ESL CS : Virtus.pro – OG – 04/01 14:25

A holnapi napon is egy elemzés kerül megosztásra és ismét az esport piacot favorizálom.


A találkozó esetében érdemes megemlíteni, hogy a fogadóirodák kezdeti szorzót a mérkőzés napjára már bőven lecsökkentették, hiszen az OG sikerére 1,66 volt az opening odds, majd a mai napra ez 1,57-es értékre csökkent és véleményem szerint akár tovább is csökkenhet ez a szorzó. Ez nem is olyan meglepő, hiszen a Virtus.pro nagyon rosszul kezdte meg az ESL selejtezőt és eddig minden egyes mérkőzésen 2-0-ás vereséget szenvedett. Az OG ezzel ellentétben nyerni tudott mindhárom mérkőzésén, ráadásul ebből két győzelem a meglepetés kategóriába tartozott, hiszen nyerni tudtak a G2 Esports és a mousesports kettős ellen is. Mivel az OG most nagyon egyben van, ráadásul óriási esély előtt állnak, hiszen akár az egyeneságon való továbbjutást is kiharcolhatják, ha hozzák a kötelező győzelmeket. Amit viszont érdemes megemlíteni, hogy a felek egymást követik a CS:GO világranglistán, hiszen a Virtus.pro a 18., míg az OG a 19. helyet foglalja el. Morális szempontból egyértelmű, hogy a “vendégeknél” az előny, ráadásul a Virtus.pro idén roppantul gyenge eredményeket ért el és az ESL eredmények ezt már csak tetézik.

A statisztikai adatok alapján a mérkőzésen a legnagyobb esélye az OG győzelmében van és ennek megfelelően ezt az opciót favorizálnám.


Várható map győzelem és végeredmény
Hazai csapat 0,16
Vendég csapat 2,00
Várható végeredmény 0-2
Győzelmek
0 2,00
Vereségek
2,00 0,33
Opciók és azok esélyessége
2,5 map felett 46%
Hendikep +1,5 42%
Kimenetel (Hazai/Vendég)
25%  75% 

Őszintén szólva ritkán ajánlok fogadást kimenetelekre, viszont a mostani helyzetben szinte minden egyes tényező arra utal, hogy az OG nyerni fog. A vendégek sikere mellett ráadásul a mapokon nyújtott teljesítmények is szólhatnak, hiszen a Virtus.pro Dust2, Mirage, Inferno, Train pályákon 0%-os mutatóval rendelkezik 10 lejátszott mérkőzést követően. Az Overpass/Vertigo kettősön pedig 25% és 33% a csapat mutatója, ami szintén gyengének mondható, Az OG Dust2, Inferno, Overpass, Train és Mirage pályákon verheti a Virtus.prot és lényegében egyedül a Vertigo lehet az, ahol a Virtus megszoríthatja az OG-t. Úgyhogy az előzetes statisztikai adatok ill., a pályákon elért mutatók alapján minden az OG sikere mellett szól, amit 5 egységgel ajánlok fogadásként!

Virtus.pro – OG Fogadási határidő : 14:25
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
OG (Győztes) 1,57 Biztonságos ajánlás
5 egység
A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: