b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ESL CS : Team Liquid – Evil Geniuses – 04/03 22:00

A második elemzés esetében a Team Liquid – Evil Geniuses kettős mérkőzése került kiemelésre.


A találkozó esetében az egyik döntő választási érv az volt, hogy a Team Liquid ma győzelmi kényszerben van, míg az EG, ha képes ma is kiemelkedőt nyújtani magabiztosan gyűjtheti be az első pozíciót. Véleményem szerint ennél nagyobb motiváció egyik félnek sem kell. A világranglista helyezések alapján a Team Liquid a hatodik, míg az Evil Geniuses a 8. helyen áll. AZ EG eddig négy mérkőzéséből hármat hozott, ráadásul minden mérkőzésén nyert legalább egy-egy pályát, míg a Team Liquid elég érdekes eredményeket ért el, viszont a Swole elleni mérkőzésüket leszámítva rendre nyertek egy-egy mapot.

A statisztikai adatok alapján a mérkőzésen a legnagyobb esélye a hendikep opcióban lenne, ám erre alacsony a szorzó. A 2,5 map feletti opció esélye is szintén magas és ezt egy viszonylag magas szorzón (1,83) tudjuk megfogadni.


Várható map győzelem és végeredmény
Hazai csapat 1,13
Vendég csapat 1,38
Várható végeredmény
Győzelmek
1,25 1,75
Vereségek
1,00 1,00
Opciók és azok esélyessége
2,5 map felett 67%
Hendikep +1,5 73%
Kimenetel (Hazai/Vendég)
50%  50% 

A pályaválasztásokat tekintve a Liquid a Mirage és Overpass pályákon verheti meg riválisát, míg az EG leginkább Train, Inferno kettősön teljesíthet jobban, mint riválisa. A Vertigon közel azonos a két együttes mutatója, ill. ugyanez montható el Dust2, Nuke-n is. Egyszóval van két-két olyan pálya, ahol a felek könnyebben verhetik a másik csapatot, viszont van három olyan pálya is, ahol  ki-ki eredményt érhetnek el. Ennek értelmében nagyon meglepő lenne, ha bármely csapat tudna nyerni 2-0-ra, ráadásul a világranglistán elfoglalt helyezések, a győzelmi kényszer, ill. az egymás elleni eredmények alapján ez még inkább elképzelhetetlen. A csapatok legutóbb február 26.-án találkoztak és akkor 2-1-re nyert a Liquid. Én most is hasonló eredményre számítok, bár nem szabad azt elfelejteni, hogy jelenleg az EG nyújtott jobb teljesítményt ezen a tornán.

Team Liquid – Evil Geniuses Fogadási határidő : 22:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
2,5 felett (Összesített mapok) 1,83 Rizikós ajánlás
2,5 egység
A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: