b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ESL CS : Team Liquid – 100 Thieves – 03/28 22:00

A tegnapi nap elég kaotikussá vált és ennek köszönhetően elég nehéz volt követni az eseményeket. A mai nap remélhetőleg az Esoccer piac beáll és minden mérkőzést a meghirdetett időpontban fognak megkezdeni. A keresőrendszerben már három mérkőzés van kiemelve, ill. ezenkívül lesz egy prémium elemzésünk is, ami az ESL CS:GO piacról érkezik.


A találkozó részleteibe ismét nem szeretnék belebonyolódni, hiszen a statisztikai rendszerünk adatai alapján, hoztam meg a döntésemet. Ami azt illeti, mindkét csapat két mérkőzésen van már túl a “D” csoport selejtezőiben és ennek köszönhetően már átláthatóak az esélyek. Ugyan a statisztikai adatok alapján a vendégek sikere várható, ám ezt kellő fenntartással kezelném, hiszen a CS:GO ranglistán a Liquid a 6. helyen, míg a 100 Thieves a 9. helyen áll. Nincs nagy különbség ugyan a felek között, ráadásul a 100 Thieves két győzelemmel kezdte meg a selejtezőt, ennek ellenére láthattuk ezelőtt pár nappal is, hogy a “nagyok” azért a végére hozták a kötelezőket és szinte papírforma eredmények születtek.

A statisztikai adatok alapján a mérkőzésen a legnagyobb esélye a +1,5 hendikep opciónak van, ám ennek a szorzója alacsony. Ezért a második legesélyesebb opciót a 2,5 map feletti lehetőséget favorizálnám.


Várható map győzelem és végeredmény
Hazai csapat 1,00
Vendég csapat 2,00
Várható végeredmény 1-2
Győzelmek
1,00 2,00
Vereségek
1,00 1,00
Opciók és azok esélyessége
2,5 map felett 67%
Hendikep +1,5 76%
Kimenetel (Hazai/Vendég)
42%  58% 

Látható, hogy a favorizált opció esélye 67%, ami valljuk be nem egy gyenge érték és kellő tapasztalattal már az előző selejtezőből, számomra egy favorit opcióvá nőtte ki magát a 2,5 map feletti fogadási lehetőség. Úgyhogy mindenképp bizakodó vagyok főleg úgy, hogy a felek az Intel Extreme Masters tornán is szerepeltek, ahol ugyan elkerülték egymást, ám a látott eredmények alapján szó szoros értelmében fej-fej mellett haladtak és hasonló teljesítményt képviseltek. Nem véletlen az sem, hogy a ranglistán úgymond “közel” állnak egymáshoz a csapatok. Úgyhogy én mindenképp egy izgalmas mérkőzésre számítok és remélem, hogy “zöldülni” fog az ajánlott opció a találkozón.

Team Liquid – 100 Thieves Fogadási határidő : 22:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
2,5 felett (Összesített mapok) 1,90 Rizikós ajánlás
2,5 egység
A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: